Erős felfázás és most már erős viszketés! Mihez kezdjek?
Cirfan 500 mg-os tablettát kaptam már a felfázásra, de a második tabletta után is ég az alhasam, fáj a pisilés, hiába iszok egyfolytában, és most már a hüvelyem és körülötte is viszket, élni sincs kedvem komolyan..:(
Nőgyógyász?...de még barnázok, és ha az ujjamat is begudom kicsit megőrülök a fájdalomtól, ha a doki bedugná a kacsát biztos felfordulnék az ágyon...
Ha valakinek hasonló problémája adódik ezért leírom az eredményeket.
"Egyszerű" influenzás valami volt, ez okozta a viszketést a hólyaghurut közben, semmi nem tenyészett ki, rendben vagyok, a párom is. Nem kizáró ok hogy a párom akkori influenzájával volt összefüggésben. Teljesen rendben vagyok azóta. Ezek szerint a viszketés sajnos hozzájárul a problémához, ezt viszketés elleni kenőcs (amit a nőgyógyász ír fel!) pár óra alatt enyhíti.
Ez nem azt jelenti hogy nem kell így elmenni nőgyógyászhoz, de nem árt megnézetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!