Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A női mell átlagosan hány...

A női mell átlagosan hány éves körig nő?

Figyelt kérdés
Anya épp ma mondta, hogy nekem már nem fog... 16 vagyok és végtelenül elkeseredett.
2013. márc. 15. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Méga zért nőhet, de ha most alig van akkor azért nagy mellre már ne számíts. Sokat már biztos nem fog nőni. Viszont ne aggódj sok pasi épp a kis melleket szereti. Nekem pl közép mértű avn de nem szép formájú. Mindig is jobban örültem volna ha inkább kicsi formás lenne mint ez, na de ez nem kivánságműsor.
2013. márc. 15. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát végleges méretét terhesség után szoptatáskor éri el ;) nekem kb 14 éves koromig nőtt kb akkora mint 2 citrom de legalább vannak ,és örülök,hogyha rámnéz valaki nem csak azt látja h. "csöcsööök!" :)
2013. márc. 15. 13:55
 3/5 A kérdező kommentje:
szép kilátások... azért köszi :)
2013. márc. 15. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
21éves korig nő és formàsodik
2013. márc. 15. 14:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Még 4-5 évig nőhetnek a melleid, de akkor se aggódj, ha kicsik maradnak, mert így is lehetsz nagyon szép! :)
2013. márc. 15. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!