Nektek mikor jött meg? Hol? Milyen volt? (menstruációtok)
mer lehet hogy nekem nemsoká megjön.
LÉTSZI ADJATOK TANÁCSOT.
Nekem október 9-én jött meg, szóval nemrég. :)
Megmondom őszintén, vártam. Mondjuk nem a görcsökért, meg hogy attól féljek, nehogy átüssek, meg az ilyesmikért, hanem amúgy. Hogy nő lehessek. :) Az osztályban 16 lányból 14-nek már megjött akkor, és már vártam én is, hogy végre legyen nekem is. De emlékszem, 9-én, szerdán, torna óra előtt (!) elmentem WC-re, és ott láttam... Húúú, nagyon megijedtem! Pedig úgy képzeltem el a helyzetet, hogy nem fogok megijedni, örülni fogok neki... 3 napig tartott, nem görcsöltem, nem volt semmi bajom, nagyon gyenge vérzés volt. Úgy képzeltem el, hogy anyunak könnyen, büszkén fogom elmondani, ennek ellenére feszélyezett voltam, és alig mertem elmondani, végül kinyögtem. :)
Namostmár, hiába mondom, hogy ne várd, mert az nem úgy megy. Bár nem tudom, hogy várod-e... ;)
14/L
tudom hogy nem aktuális de hátha valakinek mégis hasznos
hát nekem 2019.augusztus 10.én jött meg először tehát 1 éve sincs még.
délután 4-5 körül kint voltam anyával meg a 2 unokaöcsimmel a játszóterünkön és szóltam anyunak hogy lehet meg fog jönni mert barna folyásom van mondta hogy tegyek be vastagabb tisztasági betétet és meglátjuk másnap reggel elég rendesen megjött
milyen volt?
semmi extra nem fájt a hasam nem is éreztem meg csak azt hogy ha felálltam az ulő helyzetből folyt mint a patak szóval igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!