Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek mikor jött meg? Hol?...

Vuvula kérdése:

Nektek mikor jött meg? Hol? Milyen volt? (menstruációtok)

Figyelt kérdés

mer lehet hogy nekem nemsoká megjön.

LÉTSZI ADJATOK TANÁCSOT.

2013. márc. 15. 07:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem 13 évesen jöttmeg a suliban,de tudtam,hogy meg fog jönni,mert előtte már három nappal,görcsölt a hasam meg volt ilyen barba folyásms ,én örültem neki az első napon,de utána nem ,mert nagyon sok vlt ,olyan volt szószerint mintha pisiltem volna kb. Fél őránként betétek kellett cserélnem ,deilyen csak egyszer volt 14/l
2013. ápr. 10. 19:12
 12/17 anonim válasza:
nagymanámnál voltam, semmit nem éreztem belöle, 3 napig se tartott, nem is volt erös. ez 2 és fél éve volt. most csak 2 napon erös a vérzés, többi kibirhato, néha görcsölök, de nem vészes. 16/L
2013. máj. 14. 17:56
 13/17 anonim ***** válasza:
és kérdező? azóta megjött? :)
2013. máj. 14. 18:06
 14/17 A kérdező kommentje:
még nem :/
2013. máj. 16. 17:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem október 9-én jött meg, szóval nemrég. :)

Megmondom őszintén, vártam. Mondjuk nem a görcsökért, meg hogy attól féljek, nehogy átüssek, meg az ilyesmikért, hanem amúgy. Hogy nő lehessek. :) Az osztályban 16 lányból 14-nek már megjött akkor, és már vártam én is, hogy végre legyen nekem is. De emlékszem, 9-én, szerdán, torna óra előtt (!) elmentem WC-re, és ott láttam... Húúú, nagyon megijedtem! Pedig úgy képzeltem el a helyzetet, hogy nem fogok megijedni, örülni fogok neki... 3 napig tartott, nem görcsöltem, nem volt semmi bajom, nagyon gyenge vérzés volt. Úgy képzeltem el, hogy anyunak könnyen, büszkén fogom elmondani, ennek ellenére feszélyezett voltam, és alig mertem elmondani, végül kinyögtem. :)

Namostmár, hiába mondom, hogy ne várd, mert az nem úgy megy. Bár nem tudom, hogy várod-e... ;)

14/L

2013. okt. 27. 19:43
 16/17 anonim ***** válasza:
12 voltam , sátortáborban , nem beszéltem jól románul , és csak én voltam magyar. Nem tudtam , hogy mondjam el. Aztán amikor az egyik csaj bement vécére ,rárontottam. Szerencsére jól kezelte , elmutogattam , hogy mit akarok. Adott egy 10-es csomaggal és néhány éjszakait is. Anyum értem akart jönni ,de a csajszi aki adott mondta , hogy semmi szükség rá , ő megmutatott mindent. Kiderült hogy félig magyar , így mindent megértettem
2016. márc. 30. 12:17
 17/17 anonim ***** válasza:

tudom hogy nem aktuális de hátha valakinek mégis hasznos

hát nekem 2019.augusztus 10.én jött meg először tehát 1 éve sincs még.

délután 4-5 körül kint voltam anyával meg a 2 unokaöcsimmel a játszóterünkön és szóltam anyunak hogy lehet meg fog jönni mert barna folyásom van mondta hogy tegyek be vastagabb tisztasági betétet és meglátjuk másnap reggel elég rendesen megjött

milyen volt?

semmi extra nem fájt a hasam nem is éreztem meg csak azt hogy ha felálltam az ulő helyzetből folyt mint a patak szóval igen

2020. márc. 21. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!