Ennyire hatásos a natúr joghurt? :O
Hüvelyfertőzésem volt napok óta, zöldes, bő folyással, úgyhogy kipróbáltam a natúr joghurtos irrigálást és halljátok :O
ma úgy ébredtem, hogy koszos volt a bugyim nagyon, 11kor elvégeztem az irrigálást és azóta szín tiszta maradt a tisztasági betétem. Most ez komolyan a natúr joghurt miatt volt?
Dokihoz azért nem mentem, mert ma nem kaptam volna időpontot, ezt a módszert pedig már rég ki akartam próbálni, mert gond esetén sokkal jobb, mint pl. gyógyszert szedni..
Na hát örülök nagyon ha tényleg ilyen egyszerüen kezelhető ez akkor. Lehet majd másoknak is ajánlani elég sok az ilyen kérdés errefelé.
Azonban nekem gyanus, hogy csak akkor jöhet elő a hüvelyben ez a probléma, ha amúgy máshol is van. Konkrétan tehát a candida túlszaporodás, a gyomorban kezdődik, a bélflóra felborulása által, és ez egy nem köztudott népbetegség.
első vagyok.
Gombát is szokták fertőzésként is írni ezért gondoltam mindjárt arra. Ami egy erős féligazaság egyébként.
Szóval nemtudom különbözik e igazán a kettő egymástól, mivel gondolom savasba borult a ph, és olyankor az van, hogy a másik típusu bacik nem tudják eléggé visszatartani a savas közeget kedvelőket, (és ide tartozik a gomba is). Szóval igazából nemtudom hogy mennyire lehet ezt különválasztani. Azaz még mindig gyanakodnék bélflóra felborulásra is, merthogy ha lenne ott elég aerob baci, akkor az anaerobokat visszatartották volna a szervezet másik részein is. Mindenesetre örülök neked hogy bevált eddig a yoghurt, kívánom a legjobbakat! :)
Lehet, hogy én ajánlottam itt neked?
Na mindegy, én sok kérdéshez leírom a saját tapasztalatomat, nekem 1,5 évnyi szenvedés és "kezelés" után 2 nap alatt elmúlt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!