Miért nem tudok elmenni, és miért nem élvezem a sexet?
Igazából lehet, hogy amiatt nem tudsz elmenni, mert akkor még, mikor elsőnek voltál vele együtt, nem álltál készen rá.
Valójában én sem tudok elmenni szex közben, csak akkor, ha... hát mondjuk ki, ha kinyal a barátom, és én sem tudom, mitől lehet. Ha meg saját magamnak csinálom, akkor semmit nem érzek, úgyhogy így sem tudom.
Neked így sem sikerült elmenni, vagy nem is próbáltátok?
Szerintem agyban dől el a dolog, legalábbis azt mondják, én nagyon sokszor közel voltam hozzá, de valahogy a "rendes módján" még nem sikerült. Mondjuk mi még csak 1 éve és két hónapja vagyunk együtt. (:
L/18
Valószínű azért nem tudsz elmenni, mert nem voltál felkészülve az elsőnél. Várnotok kellett volna még, csak simogatni egymást, pettingelni kellett volna...és aztán, amikor már nem látsz a vágytól, izgalomtól, akkor behatolásosan.
A másik gond szerintem azoknál a nőknél akik nem tudnak elmenni,
a., Nem merik elengedni magukat/szégyen érzet van bennük/nem mernek elélvezni mert mit,hogy fog reagálni a barátom...stb Tehát egy fajta lelki gát okozza. Félelem az elélvezéstől a párom társaságában, a "páromban".
b., A férfi nem jó az ágyban, nem megfelelően csinálja...
Azt kéne fejben megértened hogy a szex jó dolog, nem bűnös, és a barátod örülne neki ha elmennél, nem kell félnek tőle hogy mit fog szólni.
Azért írom ezt, mert sok esetben erről van szó a lányoknál.
Nálam is volt hasonló. Már jó pár hónapja jártunk, és szexeltünk, amit nagyon élveztem, de valahogy nem tudtam elmenni... nem tudtam hogy miért, hisz az előző kapcsolatomban ment. A barátom nagyon ügyes az ágyban, úgy hogy nem tudtam miért van az egész. Aztán egy nap ki mondta hogy "szeretlek", én is kimondtam. Onnantól kezdve, hogy szerelmet vallott, mai napig, minden együttlétnél elélvezek. Bennem is egy lelki gát okozta az orgazmus hiányát. Nem tudtam hogy szeret, becsül, tisztel, ezért képtelen voltam magam elengedni... amikor tudtam hogy szeret, semmi gond nem volt!!
Érdemes lenne neked is elgondolkodni... valamilyen lelki dolog nem engedi hogy teljesen jól érezd magad a barátoddal, és ezt csak te tudhatod!
Javaslom hogy a párod ne behatolással próbálkozzon, hanem simogassa a csiklódat, és úgy próbáljon meg eljuttatni téged. Ha úgy megy, akkor szex közben is simogassa... előbb utóbb már nem kell simogatni ahhoz, hogy elmenj. A csikló orgazmust könnyebb elérni, mint a hüvelyit, ez tény. (Úgy tudom vannak nők, akik csak az egyik vagy másikra képesek, de ez nem biztos.)
Nyugodtan kérdezz, ha van valami..hátha tudok segíteni.
Hát valóban problémák vannak itt. Eleve ne a párod mondja meg hogy te mikor szerezz örömet magadnak. Akkor nyúlj magadhoz amikor akarsz! Miért ő mondja meg? És miért előtte kell? És ha úgy csinálnád hogy ő nincs ott az miért baj?
Itt keresendő a probléma! A barátod lehet hogy nem is olyan jó az ágyban, plusz nem tudja kitalálni, nem tud ráérezni hogy neked milyen lenne a jó szex. Te kicsit vadabban szeretnéd, szeretnéd ha csókolgatná előtte a tested minden porcikáját, (mell, fenék, stb) de ő nem teszi meg...
Pedig nagyon fontos lenne!!! Az orgazmus kulcsa a jó előjátékban van! Ha nem izgat fel kellőképpen, akkor nem fogsz tudni elmenni...
Igenis simogatnia, csókolgatnia, nyalogatnia kellene téged minimum egy jó 20 percet, fél órát!!!! Ez a minimum!
Beszélj a pároddal és mond el neki hogy mit akarsz, mire vágysz, mi lenne jó neked. Ha nem teszed meg, akkor ő nem fogja tudni hogy hogyan csinálja, csak saját magának fog örömet szerezni és lerendezi az egészet pár perc alatt.
A barátod soha nem kérdezte meg hogy te miért nem mész el? Mert tudod ez is elég aggasztó, hogy a párodat 4 éve nem érdekli hogy neked milyen a szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!