Softcup, mooncup, intimtölcsér - szerintetek milyen lehet?
Figyelt kérdés
Aki nem ismeri, ez lenne:
Az eldobható is elég drága, igaz, többször felhasználható, szóval ha beválik olcsóbb, mint a tampon és a betét.
Nem nagyon szeretem a tampont és a betétet sem, ezt kifolyás szempontjából biztonságosnak mondják, és ha tényleg 12 óránként kell cserélni akkor melóhelyen nem kellene hozzányúlnom. Nem folyik mellette, nem lehet elrontani a berakást? Ha nem cserélem időben, kifolyik?
Nagyon macerás kivenni-betenni? Külön wc-fürdő esetén gondolom a wc-ből fürdőbe átvarázslás nagyon csöpögős lenne, kád szélén megoldható?
Ebayről lehet olcsóbban rendelni, vagy aki használ, honnan szerzi be?
2013. márc. 13. 19:14
11/14 Mayra válasza:
Sziasztok! Egy kicsit off. De hátha tud valaki segíteni. Tegnap kezdtem el használni lady cup L van. 40 év 3 gyerek. A felhejezéssel van a gondom nem tudom rendes helyre tenni mert az alja a hüvelyem alján van és bök ha megyek állok ha ülök fekszem észre se veszem. Ennek ellenére mükődik mert csak kicsi szivárog de nekem baromi sok van. 2 óra akatt félig. Valami ötlet tőletek aki használja hogyan tudom elérni hogy jó helyre tegyem és ne bökjön. Ha feljebb tolom már rendesen fáj és ki sem nyilik picit lehúzom kinyilik de már is úgy van higy az alja egész lent.
12/14 A kérdező kommentje:
2015. jún. 14. 13:50
14/14 anonim válasza:
Mayra,nekem is ez a gondom,nekem egy "no name" intim tölcsérem van,már vágtam sokat le belőle,de érzem rendesen akkor is (2 gyereket szültem).Én Meluna soft (lágy),intim tölcséren gondolkozom aminek az alján egy golyó van (szerintem ez nem fog szúrni),de van több kialakítású is ami neked megfelel,illetve van rövidebb verziója is (shorty).Nekem még fájni szokott picit a felhelyezésnél és a levételnél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!