Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehetett hüvelygombám,...

Mitől lehetett hüvelygombám, egyáltalán az volt?

Figyelt kérdés

sosem vlt eddig gombám ott lennt, anyu szerint a tangától van, van aki szerint a fogamzásgátló mellékhatésa volt. igaz ugy emlékszem egyes bogyók mellékhatása lehet gomba, kezeltem is canestennel, már nem viszket, valami sürü darabos viz szerü nedvességgel kisért váladék pucolódott ki utána belőlem,

forumon írták másoknak is volt,

érdekes mert csak a második levél után jött ki, lehet csak azért jött ki, mert elfelejtettem egy hét szünetet tartani és egyszerre folyamatosan vettem be a két havi levelet? ittam is cickafarkfűteát, azzal megjött, de a gyógyszer mellett nem hozta meg az sem, csak a gyógyszermentes időben.

2009. szept. 14. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Gombát akár a wc papírrol is össze szedhetsz..ha kezelted magad akkor nagy valószínűséggel elmúlt, de még ha tapasztalsz kellemetlenséget jobban jársz ha felkeresed a dokit :)
2009. szept. 14. 19:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Akármitől lehetett, nekem eleinte a tangától volt, később pedig a tampontól. Fél éve nem tudok kiláballni belőle. Vigyázz magadra!
2009. szept. 14. 21:04
 3/10 A kérdező kommentje:

asszem yasminellének van is iylen mellékhatása, de a tanga tényleg rosszúl esik nekem, meg a tamponra is gondoltam, azon is megtelepszenek a bacik, viszont a betéttől befüllednek a hajlatok kívül és ragacsos vagyok.... ha nem muszály nem hordok tampont, mondjuk éjszakára otthon, vagy gyengébb vérzésnél....

meg ha nem csúszik nem eröltetem a vastagabb tampont....

2009. szept. 15. 15:48
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
Na most 1általán miből gondolod, h gombád volt? Kivizsgálták? (kenet, tenyésztés?)
2009. szept. 16. 03:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

03:05 Én is tudom, hogy fél éve minden hónapban gombám van, pedig csak egyszer csináltak kenetet a 4. alkalomnál. Ne nézd már hülyének az embert, azért egy ilyet föl lehet ismerni, pláne, ha a canestennel elmúlik... -.-

Második voltam.

2009. szept. 16. 11:27
 6/10 A kérdező kommentje:

én okosabb vagyok mnit a legtöbb orvos, látom a tüneteket, az összefüggéseket, mnidenre gondolok, a betegségeim jo részét, és másokét is jol diagnosztizáltam, a legtöbb esetben az én gyanum igazolodott be... a dokik is csak lesnek olyankor...

viszkettem, megduzzadtam ott lenn, piros voltam, csipett égett, trutyis váladék jött ki, és sok viz szerü anyag távozott belőlem mikor ez a kezelés alatt kipucolódott, sosem ovlt leőtte nekem ilyen, a gyógyszer amit szedek mellékhatásai közt ott a gomba, és a canesten kenőcs és kup helyrehozott, ezért gondoltam h az lehetett, bár a gyógyszert meg kell változtatnom nehogy ujra kijöjjön... ugyanezeket a tüneteket olvastam később a gombával kapcsiban is, akkor esett le h igazam volt...

2009. szept. 17. 08:43
 7/10 anonim ***** válasza:
26%
"én okosabb vagyok mint a legtöbb orvos" :D De jó neked, szerezz orvosi diplomát meg szakmai gyakorlatot, aztán jelentsd ezt ki.Használj canestent és kész.
2009. szept. 20. 01:14
 8/10 anonim válasza:
Igazából bármitől lehet, nem kell hozzá feltétlenül sem tanga, sem tampon stb. Mert a baktéruiomok, amik okozzák, természetes közegnek számítanak, mindenhol ott vannak. inkább az a lényeges, amitől az immunrendszer nem véd kellőképpen (tulajdonképpen az összes fertőzésnél ez a lényeges) ha az immunrendszer jó állapotban van, akkor szinte jöhet bármi, de ez tényleg így van. Ami az immunrendszert gyengíti: stressz, helytelen életmód, helytelen táplálkozás. Az elkerülése nem igazán oldható meg pár hetes vagy hónapos diétával és gyógyteázással. Életmód változtatás kell. Minél több természetes, nyers táplálék, mozgás, kiegyensúlyozott lelkiélet. Csettintésre nem megy, de érdemes rá törekedni.
2009. szept. 20. 12:48
 9/10 A kérdező kommentje:
hát igen, de a gomba az nedves helyen él meg, még a hüvely meg a köröm gomba is, elkapni is ellehet, meg befülledéstől is lehet, eseteg sérülés, kidörzsölődés ha jól tudom, sosem prbáltam a gombát diétával vagy teázással leküzdeni :) max a náthát hasmenést
2009. szept. 20. 22:28
 10/10 A kérdező kommentje:
szerintem aki tanmul az mnid lehet orvos, szal .... :) az ész nem papir függő, és tényleg osk doki nem ért a munkájához, vagy csak nem akar...
2009. szept. 20. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!