Melinda- kérdése:
Miért ilyen kellemetlen szagú a puncim ilyen fiatal létemre?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és pár hónappal azelőtt mielőtt legelőször megjött volna a mensim elekzdett kellemetlen szagú lenni a puncim. Mostanság már ha társaságban vagyok nem is merek kényelmesen elehelyezkedni a széken mindig össze kell tennem a lábamat és ez egy idő után már fárasztó. Nem használok intim lemosót mert félek azokkal csak jobban ártanék. másfél éve kezdtem el hogy a suli wcben nem ülök rá az ülőkére. de ezelőtt mindig ráültem. Kiskoromban nem is töröltem ki mindig wc papírral. Mostanság már kiszoktam viszont csak itthon mert suliban nincs wc papír.( emiatt a pisi úgymond összegyűlik a bugyimon és annak is lesz egy kis enyhe szaga) ha tehetném elmondanám anyumnak hogy menjünk nőgyógyászhoz viszont már annyi baj volt velem egészség terén hogy az nem igaz.2013. márc. 10. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!