Menstruáció után két nappal lehet kellemetlen szagú a lány puncija?
Figyelt kérdés
Úgy értem kívül, nem a hüvelyben, ilyen dögszagú izzadtságszerű váladék volt vagy nem tudom...2013. febr. 25. 18:45
2/11 anonim válasza:
Bármikor lehet kellemetlen szagú :P Az más dolog, hogy lehet valami nincs rendben...
4/11 A kérdező kommentje:
az, de ez normális?
2013. febr. 25. 18:47
7/11 anonim válasza:
Igen, lehet.
Az oka az, hogy a menstruáció NEM úgy ér véget, mintha elzárnák a csapot, s onnantól egy csepp se.
Hanem mikor te már úgy látod, hogy vége van, még akkor is ürül egy-két csepp.
Ez a lassan csordogáló (s ezért pangó) minimális vér okozza a kellemetlen szagot.
Két megoldás van rá:
- vagy megvárod, míg a hüvelyváladékod kimossa
- vagy rásegítesz pl.: tejsavas hüvelytablettával
De mit keres ez a kérdés ebben a topikban?
Vagy a lány barátja írta ki?
8/11 A kérdező kommentje:
igen, én a fiú vagyok. először voltam ezzel a lánnyal és.... hát sajnos lehet, hogy utonljára, de azért gondoltam felteszek pár mentő kérdést. de utolsó, leírtam hogy nem belül volt büdös hanem kívül, főleg a húgycső, csikló részen.
2013. febr. 25. 18:59
9/11 anonim válasza:
Hát ha erről van szó azt mindenhol érzed, nem csak a hüvelybemenetnél, olyan erős "illat".
De jobb is ha hagyod, ha ide írsz ki "mentő kérdést". :S
Nemhogy megtapasztalnád, hogy máskor is fennáll-e....
10/11 anonim válasza:
Erre a kérdésre már kaptál választ pár napja! Megírtuk, hogy beszélj vele, hogy valami nem stimmel, orvoshoz kellene mennie. Ha csak dugni tudsz, érzelmekre nem vagy képes, akkor így fogsz járni máskor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!