Abortusz tapasztalatok?
Figyelt kérdés
16, 17 éves lányok beszámolóját szeretném az abortuszról. Tudom hogy egyike a legkellemetlenebb témáknak, de lehetséges hogy nekem is túl kell esnem rajta. kérlek titeket írjátok le tapasztalataitokat! Még mielőtt valaki ítélkezne több mint 1 éves kapcsolatban vagyok, de lehet hogy megtörtént a baj. Köszönöm! 16/l2013. márc. 10. 16:55
11/17 anonim válasza:
Ugyanmar, egy 3 honapos magzat mar egyertelmuen felfogja, hogy az eletere tornek, menekulni es sikoltani probal... ezt hivjak Nema Sikolynak, nezd csak meg tubeon... esetlrg nezd meg a kontraszt kiallitast... es utana itelkezz!
12/17 anonim válasza:
"gy 3 honapos magzat mar egyertelmuen felfogja, hogy az eletere tornek, menekulni es sikoltani probal..." - hogyne, közben elfilózik az általános relativításelméletről (a speciálist még nem érti)
És hát köszi, láttam én már néhány abortuszt élőben is, a Néma Sikoly meg egy bugyuta magzatvédő propagandafilm, ennyi. A valóság az, hogy egy 3 hónapos magzatnak még fájdalomérzete sincs, nemhogy bármit is felfogjon...
13/17 anonim válasza:
hát ha ez a te lelked megnyugtatja, érezd jól magad.. juhú, nem érzi pff-.-
14/17 anonim válasza:
#10, #12 Ti nem voltatok 3 hónapos magzatok????? Ti rögtön újszülöttként kezdtétek vagy 3 évesen?????
15/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. "megnyugtató" hírrel szolgálhatok. A terhességi teszt alapján negatív. Szóval nem kerül sor abortuszra és örökbe adásra sem. Szerintem mindkettőnek meg van előnye és hátránya is. Egy 16 éves lány nem valószínű, hogy élve kihord egy gyermeket, a másik, pedig nem valószínű, hogy vállalná ezt. Ha megtörténik a baj, ezert döntenek többen az abortusz mellett. Abortusz lelki megterhelés? Hát persze. Óriási trauma, de egyet értek abban hogy ha nem vagy képes felnevelni inkább ne vállald. (akár az én helyzetem is lehetett volna) Értem azt is hogy párok tömkelege szeretne babát, de nekik nem lehet.. most megint csak azzal példáloznék, hogy nem a tizenéves lányoktól fogadják örökbe őket. Ja, és aki azert szól le, mert felelőtlen vagyok! Védekeztünk. A menstruációm ettől függetlenül még mindig nem érkezett meg.. köszönöm a válaszokat :)
2013. márc. 11. 20:54
16/17 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy nem kerültél ilyen döntési helyzetbe!
Amúgy de bizony, hogy ilyen tini lányoktól mrgszült gyerekeket is fogadnak nagy örömmel örökbe gyerektelen párok.
17/17 anonim válasza:
#16, na ya, én is így kerültem anno örökbefogadókhoz - sajnos:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!