Attol késhet a menstruációm mert 1hete fel voltam fázva?
Igen azert.
Ulj be egy jo meleg kad vizbe ;)
2009. szept. 13. 22:24
nekem 6 évig napra pontosan jött meg a menstruáciom,aztán felfázás miatt 2 hetet késett.Ne aggódj
2009. szept. 13. 22:29
3/15 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg,már ez a 6odik nap,enyhén fáj az alhasam,feszültebb is vagyok,(kis fehérfolyásom van) Viszont még a felfázásom elött a párom óvszer nélkül csak 1x 2x belémhatolt csak ennyi volt,nem csináltuk végig h megszakitással...szerinteteg megfog jönni vagy?
te már megint ugyanaz vagy? méág hányszor teszed fel ezt a kérdést? és mindig más formában.
törödj bele bazz,. ha a párod 1-2szer belédhatol óvszer nélkül akkor LEHETSZ TERHES!!!
vegyél inkább egy tesztet a rossmannban, ahelyett h minden nap 2szer megkérdezed.
2009. szept. 15. 14:49
5/15 A kérdező kommentje:
temeg egy tudatlan kis pi-csa vagy. mindennap 2szer megkérdezed csak más formában, ahelyett h vennél egy rohadt tesztet, mert gondolom eztsem tudtad h az 1-2szer belémhatoltól is terhes lehetsz.
ráadásul nálatok ez a szex h 1-2szer belédhatol??? biztos nagyon izgi..:D
2009. szept. 15. 14:54
7/15 A kérdező kommentje:
Nálunk nem abbol áll a sex,megtanulhatnál olvasni,a másik meg h ak most várnám a 10dik babát ha abbol terhes lehet az ember,meg vannak olyanok akik megszakitásossan védekeznek na azok közül mindenki terhes lehetne de mégsem,és még valami attol h mégkérdek vmit nem vok tudatlan pi-csa,gondolom ha te sem tudtál akármit megkérdezted akárkitöl és nem tudatlan pi-csáztak le,meg anyád sem mondta azt amikor még nem tudtál járni h hülye pi-csa vagy mert nem tudsz járni...na szal hallgas vagy mert szépen és normálisan kérdeztem vmit,de ha nem tudsz rendesen válaszolni ak jobb ha hallgatsz,mert 1x még visszafog ütni...
na figyi, addig nemkezdek el járni, amíg nemtudok. ígyhát nekedsem kéne addig szexelni, amíg ilyet sem tudsz, h igenis az 1-2szer belémdugtától is lehetsz terhes. és te tanulj meg olvasni, mivel a lehetsz, és leszel között baromi nagyon különbség van. terhes lehetsz, és terhes leszel között így van különbség, remélem látod. de sztem nem, úgyhogy elmagyarázom. nem törvényszerű h terhes légy, de igenis lehetsz. ésmost mondok vmi érdekeset, barátom 2 éve volt abortuszon, mert nembírtak magukkal, és 1-2szer kibe huzogatta neki a barátja. és mindez egyetlen egy alkalom volt. te nem láttad azt a kétségbeesett ábrázatát, mikor megtudta h mi a szitu, és h abortuszra kell mennie. neked csak azért nemkívánok ilyet, mert szegény kisgyereket sajnálnám, pedig megérdemelnéd, h átéld.
2009. szept. 15. 15:13
*barátnőm, nem barátom.
de mégegy sztorit mondok, az egyik exem volt barátnője szintén terhes lett, az exemtől, meg megszakításosan csinálták.
aztán én mikor összejöttem vele, ez a pasi akkora parában volt, h én, aki gyógyszert szed, mellé még óvszert is akart hazsnálmni, h csak mégeccer nekelljen átélni azt h abortuszra kíséri a barátnőjét.
2009. szept. 15. 15:16
10/15 A kérdező kommentje:
csak h nekem nem 1-2x kibe huzogatta...de mind1,kösz h irtál azért
Kapcsolódó kérdések: