Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon sosem fordult velem ez...

Tampon sosem fordult velem ez elő mit tegyek?

Figyelt kérdés
szóval felraktam a tampont mint máskor de valahogyan feljebb csuszott bennem és a madzagot se tudom megfogni hogy kihuzzam,iylenkor mit lehet csinálni?

2013. márc. 9. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt mar velem ilyen. A legjobb megvarni mig jol megtellik, akkor eleve csuszik kifele, es akkor leguggulsz es nyomod ki. Biztos sokan azt irjak majd menj el orvoshoz, szerintem meg tok felesleges. Eseteg vizet nyomhatsz fel, h hamarabb kicsusszon. Ezek a szemelyes tapasztalataim. Ne ess ketsegbe, es legkozelebb vigyaz a madzagra! :-)
2013. márc. 9. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Menj ügyeletre!
2013. márc. 9. 14:57
 3/7 A kérdező kommentje:
vagy előfordulhat h mikor nagyvicéztem kijöt és nem vettem észre?
2013. márc. 9. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:

az is elofordulhat...

hat nyulj fel, annyira melyre biztos nem ment hogy az ujjad hegyevel nem erezned...

meg amugy amikor megtelik es leulsz a wcre akkor konnyedden kicsuszik... volt mar velem is ilyen... pedig azt hittem meg 1 orat kibir, de o menekulni akart xD

2013. márc. 9. 15:09
 5/7 A kérdező kommentje:
felnyultam de nem érzem h ott lenne, vagy nagyon felcsuszhatott?
2013. márc. 9. 15:12
 6/7 Ágota Nóra ***** válasza:

Velem is volt ilyen de szerencsére a bátyámnak hoszabb az újja és el tudta érni és kihúzta.

Szét kellett jól húznom a popsim hozzá hogy fel tudjon nyulni.

Apu elvált és vele és a bátyámmal élek.

A bátyám kértem meg rá.

13l

2013. márc. 10. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:

jahj menj mar mashova trollkodni -_-

nincs eleg lecke mara vagy eleg a kettes, nem baj ugyis kell majd a cegemhez takarito xD majd jelentkezz!

2013. márc. 10. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!