Jobb a tampon mint a betét?
Figyelt kérdés
A barátnőim szerint jobb de én még nem mertem kipróbálni.2013. márc. 8. 14:00
1/11 anonim válasza:
hogy jobb vagy nem, azzal lehet vitatkozni, kinek mi a jó. én utáltam a betétet, mindig tampont használtam, amíg kellett. mostmár nincs méhem, ez a legjobb, nem kell semmi :)
2/11 anonim válasza:
Kinek ez, kinek az. De a felnőtt nők 95%-a tampont használ.
3/11 anonim válasza:
Én sokáig betétet használtam csak, de mióta kipróbáltam a tampon meg szinte csak azt. Betétet esetleg otthon szoktam, a tamponnal tisztább maradok, de a higéniára jobban kell figyelni. (kézmosos előtte-utána)
4/11 anonim válasza:
Én betétet használok. Elvagyok vele.
5/11 anonim válasza:
Kényelmesebb a tampon,de vigyázni kell vele. 4-5 óránként cserélni,mert kialakulhat a toxicus shock syndroma, ami komoly betegség.
7/11 anonim válasza:
nekem a betét jó. :) de kinek mi? kibirom azt a pár napot, mellesleg vannak már igen kényelmes betétek :)
8/11 anonim válasza:
Kedves 5. válaszoló, a toxikus sokk szindróma nem attól alakul ki, hogy valaki több órán át hagyja bent a tampont, mint kellene. Az egy ritka, de veszélyes betegség, és a legelső első tamponhasználat kb 10. percétől kezdődnek a tünetek (láz, rosszullét, pirosas bőr, kiütések).
Szóval nem kellene ezzel ijesztgetni másokat. Azért nem szabad sokáig bent hagyni, mert nagyobb a fertőzésveszély.
Én éjjel-nappal tampont használok.
nőgyógy. assz.
9/11 Kinga1995 válasza:
Már csak éjszakára betétezek.
Rühellem a betétet, gusztustalan és minden lépésnél érzem, hogy ott van. Nagyon zavar(t).
10/11 anonim válasza:
2 válaszoló. Honnan veszed azt a baromságot, hogy a nők 95%-a tampont használ? :-D
Elég nagy tévedésben élsz! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!