Zoely fogamzásgátló akné ellen?
Megkérdezhetem hogy miért egy nőgyógyásztól vársz megoldást a bőrproblémáidra? Azért vannak szakterületek hogy ahhoz fordulhass aki a legjobban kezelni tudja az adott helyzetet.
Nekem a fogamzásgátló közben egyébként gyönyörű szép baba bőröm volt, de mikor letettem brutális lett, 10 hónapig jártam bőrgyógyászhoz hogy rendbehozza krémekkel, gyógyszerekkel és ilyen-olyan lézeres terápiával.
Én is azt mondom hogy bőrgyógyászhoz menj mert a fogamzásgátlók elsődleges céllal a peteérést szabályozzák és a pattanásmentes bőr csak hozadéka LEHET. De balul is elsülhet, az egyik barátnőmnek ugyanúgy megmaradtak a pattanásai csak még mellette ki is száradt a bőre és májfoltjai lettek.
Én 3 hónapig szedtem ezt a gyógyszert, az egész arcomon kinyomhatatlan, gyulladt, vörös pattanások jöttek ki - hozzáteszem, hogy szinte sosem voltak pattanásaim.
Mellesleg folyamatosan ment a hasam és nem jött meg a megvonásos 3 hónapig.
Ez a Zoely egy nagy kaki, amikor visszamentem a dokimhoz, hogy váltani akarok, megkérdezte, hogy csak nem Zoely-ról?..
A helyedben 1 szemet sem szednék be..
Különben amikor a 3 hónap után végre megjött, akkora méhnyálkahártya vált le, hogy rohantam a sürgősségire, mert annyira elkezdtem vérezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!