Lehetek allergiás a hüvelygolyóra? Mi a tünete?
Figyelt kérdés
Egyedül a szalicilre vagyok allergiás, de az biztosan nincs benne, az orvost is, gyógyszerészt is megkérdeztem.
Viszont este felteszem, másnap fáj az alhasam. Nem annyira vészes, inkább feszít. Ez teljesen normális? Az arcom is kicsit pöttyös lett másnapra, de ezt nem mernék egyértelműen a gyógyszernek tulajdonítani, nagyon érzékeny a bőröm, sokszor volt már, hogy pöttyös lett, vagy foltos (akár egy arcmosástól is)
Merjem használni a hüvelygolyót? Végig kéne szedni..
2013. márc. 6. 23:22
1/3 anonim válasza:
Allergiás bármilyen vivőanyagra lehetsz. Beszéld meg az orvosoddal!
2/3 spinning group válasza:
Ha a patikában készült, akkor kakaóvaj van benne, amire lehetsz érzéken, vagy akár allergiás is. Nyugodtan mondd meg az orvosnak, hogy írjon mást, ha ettől kellemetlen tüneteid vannak!
3/3 anonim válasza:
Bármire lehet érzékeny valaki.Akár a hatóanyagra, akár a vivőanyagra.Még akkor is,ha addig nem volt rá érzékeny.Viszont szerintem ha a hüvelygolyóra lennél az először a nemi szerved környékén kezdődnének a kiütések,viszketés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!