5 hete Hetente menstruálni alhasi, és gyomorgörcsökkel, derékfájással?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 16:21
1/5 anonim válasza:
és a nyomorult 5 hét alatt nem elmenni orvoshoz,hanem egy fórumon kérdezgetni?
2/5 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de szerintem ez normális. Vagyis én is így vagyok vele, mégsincs semmi bajom, ez nem azt jelenti hogy neked sincs.
3/5 anonim válasza:
hetente menstruálni normális, kedves előttem szóló?!?
Hát, szerintem nem. De legalább a harmadik héten nem elmenni orvoshoz az se normális.
Doki!
4/5 igabcsy válasza:
Ezt egyszerűen nem hiszem el!!!!
Hogy a fenébe lehet valaki ennyire felelőtlen???? És kedves második válaszoló.... ha már Te ennyire buta vagy, hogy nem törődsz magaddal, legalább másoknak ne adj rossz tanácsot!
Mind a ketten azonnal menjetek orvoshoz. Még addig amíg nem késő. Hiszen már önmagában az állandó vérzés is veszélyes, nem akkor ha még ráadásul alhasi görcsökkel is jár.
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom én is,hogy el kell menni,de itt nem megy olyan gyorsan az orvos. Bejelentkezni, időpont.De a jövő héten már meglesz Csak kíváncsi voltam, hogy ez mi lehet.
2009. szept. 13. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!