Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor fog megjönni mensturáció...

Mikor fog megjönni mensturációm ha már fehér fólyásom van?

Figyelt kérdés
kb. egy éve van fólyásom.De azért nagyok már a melleim.Anyukámmal nem merek erről beszélni:(.Kérlek írjátok oda hogy hány évesek vagytok. Előre is köszönöm a válaszokat
2009. szept. 12. 16:16
1 2
 11/11 anonim válasza:
Igen nekem is először volt egy barna folyásom aztán rá 1 hónapra Augusztus 4-én megjött. Aztán tudtam, hogy kb 1 hónap múlva megint meg fog jönni, de azt is tudtam, hogy az elején még késhet, meg még be kell állnia, hát végül ma, azaz szeptember 17-én jött meg ismét. De sokkal jobb volt akkor, amikor még nem menstruáltam, hidd el, nem kell szerencsétlenkedni a betéttel, nem kell előre számolgatni a hónapokat, hogy mikor tudsz elmenni nyaralni, mert mi augusztusban nyaralni voltunk és ugye pont a nyaralás végén jött meg, de szerencsére már a végén. Nekem jött meg legutoljára az osztályban én most vagyok 13. És én vagyok a legfiatalabb.
2010. szept. 17. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!