Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor fog megjönni mensturáció...

Mikor fog megjönni mensturációm ha már fehér fólyásom van?

Figyelt kérdés
kb. egy éve van fólyásom.De azért nagyok már a melleim.Anyukámmal nem merek erről beszélni:(.Kérlek írjátok oda hogy hány évesek vagytok. Előre is köszönöm a válaszokat
2009. szept. 12. 16:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem pár hónap múlva.

Addig is ne aggódj, nem jó az annyira...:(

19/L

2009. szept. 12. 16:21
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. szept. 12. 16:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Tök mind1 mióta van fehér folyásod vagy mióta nincs, majd úgyis megjön, ha eljön az ideje. Miért foglalkoznak ezzel ennyit a lányok? Én rá se sz*rtam mégis megjött :) A természet teszi a dolgát anélkül is, hogy rágódnál rajta, ne aggódj. Anyukáddal miről szeretnél beszélni? Majd ha megjön akkorse lesz semmi érdekes, beragasztasz egy betétet a bugyidba és kész:) Ennyi. Nem kell belőle nagy ügyet csinálni
 4/11 anonim ***** válasza:
Ja bocsi én 20/L voltam
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én 14 éves vagyok. Kb. 2 éve van fehér folyásom, de még nekem sem jött meg. Hidd el, mindkettőnknek megjön egyszer. Bár nekem volt nemrég egy kevés barna folyásom, is és úgy hallottam, mintha az a közelgő mensit jelentené. De én igazából nem várom, mert nm lehet túl kellemes...Sztem mindkettönknek nemsokára megjön, néhány hónap, és nagylányok leszünk :)
2009. szept. 12. 17:26
 6/11 A kérdező kommentje:

végülis én se nagyon várom mert akkor nem tudok úszni ha megvan, ez a nagy gáz.

köszike a válaszokat.

2009. szept. 13. 10:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok: Nekem már megjött :)

De semmit nem éreztem! egyszer csak ott egy hatalmas vérfolt! De nem ilyedtem meg, meg semmi! Tök ugyérzem magam, mint azelőtt:)

2009. okt. 8. 19:17
 8/11 anonim ***** válasza:
17:26-os! Nekem is volt egy kis barna folyásom,én nem is szóltam anyának erről.Hogy ő látta e mosáskor a bugyimon nem tudom,erről nem beszélt velem.De a következő hónapban megjött rendesen,és anya már fel volt készülve otthon betéttel.Folyásom nekem is volt,sőt néha büdi is.de ez szerintem nem függ össze vele......
2009. okt. 10. 13:02
 9/11 anonim ***** válasza:
34 vagyok, lányok a folyások függetlenek a menzesztől és ha büdi, meg viszket, mindenképpen orvoshoz kell menni vele! Akár tud erről anyukátok, akár nem, bár nem értem manapság 2009-ben miért ne mondhatnátok el nekik? Az első menzesz amúgy sokaknál barnás foltokkal jelentkezik és rendszertelen. Egyébként úszni tamponnal is lehet, valakinek simán elég tág hozzá a szűzhártyája, de elsőre mindenképpen mini tamponnal szabad csak próbálkozni. Ha nagyon fáj, nem szabad erőltetni, marad a betét. Nem értek egyet azzal a hozzászólóval, aki azt írta, hogy a "természet teszi a dolgát". Igazatok van, hogy foglalkoztok ezzel, az alapvető testi működésekkel-ez nagyon is az- tisztában kell lenni.
2009. okt. 10. 23:34
 10/11 A kérdező kommentje:
Nekem most Szeptemberbe jött meg.Nagyon rossz érzés volt mert pont tesi órán!! Azóta rendszeresen van.
2009. dec. 27. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!