Kismedence gyulladasra vagy mehgyulladasra kapott valaki APRANAXot antibiotikum nelkul?
Kb harom havonta van holyag vagy mehgyulladasom.Nagyon figyelek magamra,a higieniara,meleg oltozekre,nem elek szexualis eletet es megis folyton gyulladasom van fajdalmakkal.Mindig idoben orvoshoz megyek,antibiotikumok tarhazat felirtak mar nekem.Legutobb decemberben szedtem Cifrant,ami nem hatott,aztan Kliont Zínnattal.Ettol elmult a fajdalom.Termeszetes gyogymodokat is alkalmazok mindig.
Most ujra allamdo fajdalmat erzek az alhasamban,neha a huvelyben es a gattajekon is erzek nyilalo fajdalmat,illetve pisilesnel is faj a hasam.
Irtak mar fel valakinek kizarolag Apranax fajdalomcsillapítot ilyen esetben?
Offolok egy kicsit, meg későn is írok... de nekem pl. folyamatos görcseim vannak menzesz előtt és alatt, de nem a sima, mint általában a nők többségének, hanem milliószor erősebb. Hányással, hasmenéssel, ájulással egybekötve és mégse foglalkozik velem egy orvos se. Csak tüneti kezelést alkalmaznak... ennyit az orvosokról.
Nekem még Apranax-ot se írtak ki, pedig többen állítják, hogy jó ezekre a fájdalmakra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!