Volt már cikis történeted betét, tampon, gyanta vagy borotva vásárlásakor?

Én egyszer uszodából csodálatos hüvelygombával tértem haza (azóta sem tettem be ilyen helyre alábamat!) és a gyógyszertárba mentem Canestenért. Bementem na ott volt az a kva helyes pasi a szomszédból aki régóta tetszett asszem én is neki. Gondoltam na csendben elintézem. Mondtam a nőnek egy canestent kérek... Erre visszakérdez TÖK HANGOSAN hogy hüvelykúpot?
A pasi persze hogy meghallotta utána égett a fejem amikor a lépcsóházban összefutottunk... valahogy azóta nem történt semmi köztünk :S

na ne is mondjátok. Én multkor voltam egy jó gyógyszertárba, ahol mindig minden van. minden ritka dolog. de persze, pont akkor nem volt 3dbos hüvelygyűrű amikor én mentem be..... az öreg bácsi elvette tőlem a receptet, nézte a felírt terméket..nézi nézi.. mögöttem kigyózik a sor nénikkel, ismerösökkel..fiatalokkal..a volt barátommal + anyjával........... a bácsi rámnéééz, 3dbos hüvelygyűrű jól látom? mondom igen....az.. hátramegy, kutakodik...nem talál...kihoz 2db 1csomagosat, és közli velem h 1el fennmarad.-.-".. mondja neki a nőci tőle 5 méterről hangosan, h ez nem az a hüvelygyűrű, ez az 1 bos, de neki a 3dvos hüvelygyűrű van felírva! Kereste, nem találta... a nöci leordította h MIÉRT NEM NÉZED MEG PALI A SZGÉPBE AZT A HÜVELYGYŰRŰT!! természetesen az egész sor lesett ráááám, susmorogtak..a volt pasim meg ámulva bámult, mert vele még le se feküdtem, és kb 4honapja lett vele vége a kapcsimnak.....a bácsika hátulról ordít h erzzsii, degíts már, még mindig nem találom a hüvelygyűrűt...mondta az erzsi h majd ő átveszi a gyógyszer kiadást..-.- kereste ő is..nem talált, majd odajött, és mondta egész hangosan, h nincsen 3dbos hüvelygyűrű, jöjjek be hétfőn, mert már akkora hozatnak... a semmiért égettem magam ott kb egyed órán át..:S:S:S:S:S:S és járkálhattam péntek délután gyógyszertárról gyógyszertárig..de végül kaptam hála..és idejébe feltettem..
ez sztem elég égő!!!! kb 20x hallatszott el a hüvelygyűrű szó.... és a volt pasim és az anyja szemei akkorák voltka mint egy strucctojás... elég égő volt....

Jajj szegény utolsó ..ez írtó ciki lehetett :S
Nekem egyszer volt h 14 évesen bementem a kisboltba mini tamponért és a pénztáros csaj akit látásból ismerek,kérdezi:" Mini? hmm..nem megy fel a normál?"
Kikerekedett a szemem odadobtam egy ezrest az asztalra és húztam el a tamponnal..nagyongááz volt :S méghozzá volt bent egy pasi aki két cigi között vacilált..ááh azóta nem járok abba a boltba :S

Ez nekem nem vásárlásnál történt, de tamponnal kapcsolatos. Egyik nap kiakartam próbálni melyik méretű/márkájú tampon mennyi vizet szív fel. Egy super méretűt már el is csórtam anyától, amikor bejött tesóm a szobámba így gyorsan eldugtam az egyik díszpárnám mögé. Elég sokáig ott volt a szobámba ezért elkezdtem gépezni, és meg is feledkeztem a tamponról.
Este megérkezett a haverja, és kiderült nálunk alszik. Az én szobámba van kihúzható ágy ezért ott aludtak tesóim. Segítettem nekik megágyazni. Amikor tesóm haverja megtalálta a tampont a párnák között. Majd nagy elkerekedett szemmel kérdezte, egy ekkora befér neked? Milyen lehet ha ez megtelt?
Bocs, hogy kicsit hosszú lett.
És látod kedves előző válaszoló... a másik véglet is elég ciki lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!