Volt már cikis történeted betét, tampon, gyanta vagy borotva vásárlásakor?
aha. tampont vettem és a pénztáros megkérdezte (hülyén nézve, de poénosan) : neked lesz?
22/F
borotvahabot akartam venni, a pénztáros meg nem akarta engedni hogy megvegyem. mert hogy kicsi vagyok hozzá meg anyám tuti nem tudja, meg ilyen duma. közben ez nincs is korhoz kötve. és az egész bolt lesett. én meg mondtam neki, valahogy így:
kabd be te hülye szőrös kurv.a! remélem kibas.znak holnap! és szépen távoztam. nehogymár 16 évesen ne vehessek borotvahabot... utána anya visszament és beleírta a panaszkönyvbe. amit csak úgy kapott meg, hogy az igazgatóhoz kellett mennie. illetve ez is hosszú sztori
ez elég ciki? :D
és azóta nem járok abba a boltba
nekem ma volt, amikor a patikába megakartam venni a hüvelykúpot amit a doktor írt fel.. próbáltam úgy csinálni mintha mondjuk neocitránt vennék.. de lebuktam mert hangosan elkezdte kérdezgetni hogy tudom hogy hogyan kell használni?? meg hogy VÉLETLENÜL SE szájon át vegyem be...
hát egy picit égett az arcom miközben mögöttem állt a sor...
nekem ciki volt.. te mit gondolsz? :D
hát én sokáig utáltam ilyen dolgokat venni. én kb 12 éves voltam amikor anyám átküldött magának betétért, ráadásul mivel már 3 gyereke volt persze, hogy super extrát, valami 5 cseppeset. és a pénztáros miért is ne egy helyes 20on akárhányéves srác legyen...
na ez tök ciki volt......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!