Tinik! :-) Ti mit használtok? Tampont vagy betétet? Kérlek életkort is írjatok! :-)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mivel nem név szerint válaszolunk, ezért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok másokra, mármint, hogy "x" évesen milyen "pártik" vagytok... :-)
Normális válaszokat várok! :-)
2013. febr. 28. 21:36
21/27 anonim válasza:
12,14,16,17,18,20 kis pitsák :// :@@
22/27 anonim válasza:
Utolsó, te eszednél vagy? :/
Gondolom nem lány vagy, mert akkor átéreznéd, hogy igen, néha kellemesebb egy tampon... Szégyelld magad, ne szólj bele olyan témába, amihez semmi közöd!
Ha lány vagy, az is elég baj, nem vagy eléggé felvilágosulva. Mi köze a pitsaságnak ahhoz, hogy ki mit használ a menstruációs napokon? Vagy téged így tanítottak a szüleid? sajnállak, ez egyéni szocprobléma.
23/27 anonim válasza:
tampont az allegrgiámra mert naonalergiás vagyok és az orrombatesuzem így nem a zsepi kopik Xd 16f
24/27 anonim válasza:
ja és jobbikos párti vagyok ez normális válasz
25/27 anonim válasza:
elvileg a tampon jó orrvérzésre és tűzgyujtásra
26/27 anonim válasza:
Tampont használok 13 éves korom óta. Nem bírom elviselni azt a pelenkát.
27/27 anonim válasza:
szoktam mindkettőt,de ha betétről van szó akkor nappal is éjszakai kell,de szoktam olyat,hogy mindkettő,de a tampon praktikusabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!