en 13 eves voltam mikor megjott.a sulinknak a farsangja volt es nem ereztem hogy megjott volna,csak egy picitt csipett AZ amikor kellett szokdosni XD es mikor jottem haza s megyek a vecere akkor vettem eszre hogy tiszta ver a boxerem.ja es egyebkent 2009.februar 14 (valentin nap) volt :P 14/L
2009. szept. 25. 17:53
12/21 anonim válasza:
Nekem most jött meg nemrég!
Reggel felébredtem, és a pizsamámon volt egy icipici barna folt! Nem foglalkoztam, vele, de ami ezután jött, azzal már kénytelen voltam! :)
Suliban elmentem wc-re és egy hatalmas barna folt volt a bugyimon! Délután hazamentem, és ott észravettem, hogy mellette egy nagy vörös folt is van, és megtöröltem magam, és tiszta piros volt a wc-papír!, meg a wc is olyan lett!! :(
De nem igazán ilyedtem meg, ugy fogtam fel az egészet, hogy ha ezvan, hát ezvan! :D
2009. okt. 8. 19:44
13/21 anonim válasza:
hát nekem ma jött megxD
hát őszintén szólva váratlanul ért, de nem ijedtem meg:Dpedig sokszor volt h úgyéreztem suliban avgy bárhol h ajjaj átáztam, vajon mgjött, és nem volt semmi..ma megs emmi jel és tessék..lesz egy tökjó hetem-.-
de nekem nem történt semmi extra, anya még nemtudja:P
2009. nov. 26. 16:13
14/21 anonim válasza:
2001.dec.21-én 12 évesen reggel felkeltem és csupa vér volt a bugyim. Azt gondoltam, hogy valami gyomorrontás (!!) :D lehet ezért útközben a suli felé kidobtam egy nagy konténerbe és nem szóltam senkinek. Kb 3.órám tesi volt, óra előtt kimentem a WC-be és láttam, hogy ugyanolyan megint a bugyim mint reggel. :D:D WC papírral körbetekertem és hazakérezkedtem. Anyunak egyből elmondtam, megmutatta, hogy hogy kell használni a betétet...:D
2009. nov. 29. 21:03
15/21 anonim válasza:
a szüleimmel nyaraltam és nem tudtam fürdeni a Balatonban, és iszonyatosan fájt:( wáááá....borzasztó volt. Érdekes azóta a barátnők közül egyedül én nem szenvedek, ha azóta megjön
2009. nov. 29. 21:20
16/21 anonim válasza:
2008 junius 9 es junius 15 en lettem 14 :P 8 pedig epp arrol beszeltunk a baratnoimmel masnap reggel oltozok a suliba es mit latok a bugyim tiszta ver:)nem ijedtem meg folraktam 1 betetet majd szoltam anyunak h mi lett o megg "van egy nagy lanyom"hehhehh:P
2009. nov. 30. 00:25
17/21 anonim válasza:
Én 13 voltam. Anyunak nem mertem elmondani, mert tudtam, hogy az ilyeneket mindig nagy dobra veri...csak a barátnőmnek mondtam el, ő a saját anyukájának, és mivel a szülők jóban voltak, nem kellett sok idő, hogy kiderüljön...
Amúgy először nem is tudtam, hogy a mensim jött meg, gondoltam mindenre csak arra nem:-)! 22/L
2009. nov. 30. 17:36
18/21 anonim válasza:
En 13 evesen, egy reggel ebredeskor vettem eszre.Olyan boldog voltam, hogy madarat lehetett volna fogatni velem:-)akkor meg nem sejtettem, hogy mekkora nyug lesz majd...:-S
2009. nov. 30. 18:00
19/21 anonim válasza:
Nekem 11 éves koromban, suliban jött meg, de akkor már tudtam, mi hogy működik, szóval nem ijedtem meg vagy értetlenkedtem. Betettem pár papírzsebit (mivel vécépapír nem volt), aztán suli után mikor apám vitt haza kocsival, elújságoltam neki. Emlékszem, csak bólogatott, hogy "Jólvan, nagylány lettél", meg mondjuk anyám sem verte nagydobra, csak megmutatta végre azt is, hogy kell a betétet használni. Utána beletelt egy kis időbe, mire megszoktam, hogy készüljek rá minden hónapban, vóltak belőle eleinte baleseteim :S
2009. nov. 30. 19:00
20/21 anonim válasza:
2009 augusztus ötödikén jött meg először. Felébredtem és valami kis barna folt volt a bugyimon, azt hittem, hogy bekakilhattam. Nem törődtem vele, bugyi csere és elvolt intézve. Majd a következő wc-zésnél is olyan volt.Ekkor már valami kezdett derengeni. Anyát nem tudtam elérni telefonon, de msn-en fent volt a legjobb barátnőm elmeséltem neki mi van és megerősítette, hogy megjött (ekkor már gondoltam rá) anyát elértem elújságoltam neki a hírt betettem egy betétet, és nagyon örültem azt hittem sose jön meg. Anyukámnak eleinte én is féltem mondani azt hittem szétkürtöli a világba, ahogy szokta a többi dolgot. Szerencsére nem így lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!