Ki hogy emlékszik az első mensesére? :D
14 éves voltam.Otthon néztük a tv-t bátyámmal anyukám nem volt otthon.Furcsa hideget éreztem ott és elmentem a mosdóba.Láttam valami barnát és először azt hittem besz@rtam.:D
Kicseréltem a fehérneműmet és visszamentem a szobába de nem sokra rá megint azt éreztem.Megint bugyi csere de ekkor már nagyon megijedtem.Nemsokára rá megjött anyukám és elmondtam neki,hogy valami baj van.De megnyugtatott,hogy semmi baj!Nagylány lettél!Rohant át a szomszéd nőhöz,hogy elújságolja micsoda nagy "öröm" ért engem.Olyan égő volt mikor a szomszéd srác a lépcsőházban megkérdezte,hogy tényleg nagylány lettél?:S
12 éves voltam, és jöttem haza a suliból. Itthon elmentem wc-re és vmi barna trutyit láttam a bugyimban..Teli torokból kiabáltam anyámnak, h jöjjön már be. Adott egy betétek, és nagyon-nagyon örült, h végre nagylány lettem. Érdekes módon azóta apum sokkal jobban félt a fiúktól...
Ja és novemberben lesz egy éve h megjött
12éves múltam.Elmentünk nyaralni.Észak-magyarországiak vagyunk szóval időben(7körül) elindultunk a Balcsihoz.Le is értünk,kipakoltunk beszélgettünk az ismerősökkel egy kicsit aztán át öltöztünk lementünk a partra.Napoztunk,fürödtünk nagyon jó volt.Este kimentünk a mólóra,sétálgattunk,megnéztük a bazárokat szóval tök jó volt.Visszamentünk a szállodába még kiültünk az erkélyre beszélgettünk,ittunk(persze én üdítőt:D).Aztán lefeküdtünk,másnap reggel felkeltem.Kicsit kómásan ültem az ágy szélén összeszedtem magam,elmentem wc-re.Nem volt semmi a bugyimon,csak mikor azt láttam h a papír pirosas színű.Megijedtem,ordítottam h "Anyu!!!Baj van!!".Anyum meg pont a reggelit csinálta és berohant h mi történt és mondtam h mit láttam.Erre elmosolyodott és azt mondta h tényleg,ez nagyon jó.És örült tovább.Én meg megkérdeztem h de mi ez?Persze tudtam a menstruációról,de derült égből villámcsapás volt:(
14/L
Hát nekem érdekes volt mert szerintem ráéreztem hogy mikor fog megjönni, mert éppen betétet próbálgattam, mert kiváncsi voltam hogy ilyen lesz majd ha megjön. Szóval betettem egy betétet és rá egy fál órára ki akartam venni mert kényelmetlen volt és találtam rajta 1 csepp vért. Aztán 2 hét múlva megint próbálgattam, elmentem pisilni és láttam hogy a betét tiszta vér volt.
Egy kicsit rám jött a frász, persze mtudtam hogy mi az és már nagyon vártam. Megmutattam anyunak és örült neki.
Kb.ennyi. Ez volt 2009.augusztus 3-án. És sajna most is megvan.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!