Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki hogy emlékszik az első...

Ki hogy emlékszik az első mensesére? :D

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 09:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
12 éves voltam, éppen középiskolába jártam, és kollégiumban voltam. Egy nap suli után elmentem a wc-re, és láttam, hogy barna a bugyim. Este megkaptuk a telefonkártyás matáv telefont, mindenki 5 percre, sorakoztunk előtte, és én annyira vártam, hogy sorra kerüljek, hogy elmondhassam anyunak, hogy mit láttam, találja már ki, hogy mi lehet az. Szinte azzal kezdtem. Amikor elmondtam, akkor elkezdett ujjongani, hogy "felírjuk korommal a kéménybe", mert ez nagy nap, én meg nem értettem. Kérdeztem, hogy miért? Azért, mert nagylány lettél, tegyél be betétet. 1998 februárja volt, de azt már nem tudom pontosan, hogy milyen nap.
2009. szept. 11. 09:17
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

14 éves voltam.Otthon néztük a tv-t bátyámmal anyukám nem volt otthon.Furcsa hideget éreztem ott és elmentem a mosdóba.Láttam valami barnát és először azt hittem besz@rtam.:D

Kicseréltem a fehérneműmet és visszamentem a szobába de nem sokra rá megint azt éreztem.Megint bugyi csere de ekkor már nagyon megijedtem.Nemsokára rá megjött anyukám és elmondtam neki,hogy valami baj van.De megnyugtatott,hogy semmi baj!Nagylány lettél!Rohant át a szomszéd nőhöz,hogy elújságolja micsoda nagy "öröm" ért engem.Olyan égő volt mikor a szomszéd srác a lépcsőházban megkérdezte,hogy tényleg nagylány lettél?:S

2009. szept. 11. 09:37
 3/21 anonim ***** válasza:
16%
Én nem emlékszek de lehet azért mert fiú vagyok.
2009. szept. 11. 12:58
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
14 éves voltam asszem november volt. Úszás óra után nemsokkal jött meg. Nem ilyedtem meg tőle érdekes modón csak nem tudtam eldönteni, hogy ez most az vagy nem. Aztán anyunak megmutattam és mondta, hogy igen ez az:) Röviden tömören ennyi. 16/L
2009. szept. 11. 15:01
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

12 éves voltam, és jöttem haza a suliból. Itthon elmentem wc-re és vmi barna trutyit láttam a bugyimban..Teli torokból kiabáltam anyámnak, h jöjjön már be. Adott egy betétek, és nagyon-nagyon örült, h végre nagylány lettem. Érdekes módon azóta apum sokkal jobban félt a fiúktól...

Ja és novemberben lesz egy éve h megjött

2009. szept. 11. 15:16
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

12éves múltam.Elmentünk nyaralni.Észak-magyarországiak vagyunk szóval időben(7körül) elindultunk a Balcsihoz.Le is értünk,kipakoltunk beszélgettünk az ismerősökkel egy kicsit aztán át öltöztünk lementünk a partra.Napoztunk,fürödtünk nagyon jó volt.Este kimentünk a mólóra,sétálgattunk,megnéztük a bazárokat szóval tök jó volt.Visszamentünk a szállodába még kiültünk az erkélyre beszélgettünk,ittunk(persze én üdítőt:D).Aztán lefeküdtünk,másnap reggel felkeltem.Kicsit kómásan ültem az ágy szélén összeszedtem magam,elmentem wc-re.Nem volt semmi a bugyimon,csak mikor azt láttam h a papír pirosas színű.Megijedtem,ordítottam h "Anyu!!!Baj van!!".Anyum meg pont a reggelit csinálta és berohant h mi történt és mondtam h mit láttam.Erre elmosolyodott és azt mondta h tényleg,ez nagyon jó.És örült tovább.Én meg megkérdeztem h de mi ez?Persze tudtam a menstruációról,de derült égből villámcsapás volt:(

14/L

2009. szept. 11. 18:26
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
13 éves voltam .Egyszer felkeltem kimentem a mosóba és akkor tünt fel ,hogy valami nincs rendben ::::::)
2009. szept. 11. 18:38
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem érdekes volt mert szerintem ráéreztem hogy mikor fog megjönni, mert éppen betétet próbálgattam, mert kiváncsi voltam hogy ilyen lesz majd ha megjön. Szóval betettem egy betétet és rá egy fál órára ki akartam venni mert kényelmetlen volt és találtam rajta 1 csepp vért. Aztán 2 hét múlva megint próbálgattam, elmentem pisilni és láttam hogy a betét tiszta vér volt.

Egy kicsit rám jött a frász, persze mtudtam hogy mi az és már nagyon vártam. Megmutattam anyunak és örült neki.

Kb.ennyi. Ez volt 2009.augusztus 3-án. És sajna most is megvan.

14/L

2009. szept. 11. 20:45
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
2001. augusztus 11.(15 éves voltam) Barátnőméknél voltunk, palacsintát sütöttünk. Egyszer elmentem pisilni, akkor láttam, h esemény van! :) Anyám sehol, barátnőmnek mondtam, h mi van, és kaptam tőle betétet. Ez 3 napig tartott, a hasam is görcsölt, aztán semmi. Következő alkalommal már hosszabb volt, szintén betétet használtam, iszonyatos volt! A 3. alkalommal még mindig betéttel szenvedtem, aztán meguntam az egészet és vettem tampont. Azóta csak azt használok. Nekem bejön, nincs gondom vele. Anyukámmal nem volt sosem jó viszonyom, őt érdekesen nevelték, neki az ilyen mindig tabu volt. Ő tudta meg utoljára. És nem mondott semmit. Nem örült, nem újságolta senkinek, csak azt mondta, használjak betétet és kész. Azt hittem, közelebb fogok kerülni hozzá, mert van egy olyan dolog, amit csak mi tudunk a családban. De nem, semmi. Már cikinek éreztem, hogy kicsi vagyok, és mégis egy olyan nagy dolog megy végbe bennem minden hónapban, ami az életet határozza meg. :)
2009. szept. 18. 22:32
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
ballagás volt a suliban, és nekünk elkellett menni díszíteni, aztán barátnőmmel még megnéztük a ballagást is. szoknyába voltam meg leggings-ben, és amikor mnetem haza gyalog, éreztem h mintha vmi folyna. nemvolt erős meg semmi. fekete bugyi volt rajtam, mikor hazaértem nemis vettem észre. azthittem a folyásra hogy fehérfolyás nemis aggódtam. aztán estfele láttam h pirosas dolog van a bugyimon, szoltam anyunak. aztmondtam:" anyu lehet hogy megjött" ő megölelgetett aztán betetett egy tizstaságit. az elég is volt.. nemvolt nagy szám :)
2009. szept. 20. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!