Van olyan aki most jelent pillanat hüvelygombával szenved?
Figyelt kérdés
szerintem nekem is az van , vmi miatt felborult most az egyensúly és érzéekny a hüvelynyílás iléletve mikor feldugtam egy kúpot ilyen apró darabok voltak az ujjamon:((((
totál kedvetlenség!
2013. febr. 27. 20:16
1/13 anonim válasza:
Szia!Anno én is Canestennel próbálkoztam..semmit nem segített,csak enyhített rajta..Most olyan szinten előjött,hogy nem bírtam ki,elmentem dokihoz..Kliont kaptam,és valőszínűleg olyan nagy a fertőzés,hogy a 10 napos kúra helyett(1 nap egy tabletta),5x2 kell alkalmaznom..
Mielőtt nagyobb baj lenne,menj orvoshoz mert lehet hogy továbbterjed..bár nem tudom,nálad mennyire hatásos szokott lenni vény nélküli kezelés.
2/13 A kérdező kommentje:
:( utálom a szájon át szedhető gyógyszereket totál kiüti az ember védekezőrendszerét Kliont nekem is adtak még régen hát egyből jelentkezett a mellékhatás a sötét sárga barnás viezelt , megijedtem és abba is hagytam. NEm jók ezek az antibiotikumok.
2013. febr. 27. 20:35
3/13 anonim válasza:
Ha kell akkor kell, ha szereted ,ha nem.Amúgy biztos,h gomba? Pl.Kliont nem gombás,hanem trichomonas fertőzésben szoktak adni,azért nem használt a Canesten semmit.Azért lenne érdemes orvoshoz menned,h célzottan tudjanak kezelni.
4/13 LucGizi20 válasza:
ha darabos a folyásod akkor az gombás fertőzés..nekem 1 éve folyamatosan van..sosem tudom kikezelni..már mindenféle kúpot,gyógyszert kenőcsöt felírtak,végigszedtem..semmit sem használt,csak rosszabb lett..azóta is újra és újra előjön a darabos folyás....elegem van!.......................... S<
5/13 anonim válasza:
Gizi! Diflucan,Mycosist kapszulát nem adtak?
6/13 anonim válasza:
Akinek nem múlik el meg nézték hogy nem candida-e? Csak mert a candida diéta nélkül nem mulik el. Én kb 3 évig szenevdtem vele, mire végre kiderült hogy az. Havonta jött elö a gomba. Most jó ha egy évben egyszer. Mivel az ember utána már hajlamos rá. Utioljára antibiotikum szedés miatt volt, az meg amugy is gyakori mellékhhatása.
7/13 anonim válasza:
Én is a candida diétától gyógyultam meg. Megéri végigcsinálni azt a 3 hónapot.
8/13 anonim válasza:
A mostani panaszoddal voltál orvosnál?
9/13 anonim válasza:
És még valami! Minden esetben kezelni kell a partnert is!H van, kezelték?
10/13 anonim válasza:
Nálam gombás fertőzésnél az volt a legfontosabb, hogy visszaállítsam a hüvelyflórámat, egy csomó ideig én is szenvedtem tőle, amíg a hüvelyflórám helyre nem állt. A kezelés után kaptam gynoflor-kúrát is és ezt kívülről kiegészítettem frezyderm intim segítséggel. Ajánlom neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!