Több mint másfél éve küzdök hüvelygombával, ami minden erőfeszítésem ellenére sem múlik el. Jártam már több orvosnál is, rengeteg gyógyszert kaptam, semmi sem használt. Milyen módszert tudnátok ajánlani a gondomra?
Figyelt kérdés
#módszer #hüvelygomba elleni
2013. jan. 15. 13:08
1/11 anonim válasza:
Menj vissza az orvoshoz, kérj szájon át szedhető gyógyszert (én flucohexalt és supplintkaptam régen) és hüvlykúpot meg kenőcsöt (pimafucin & pimafucort). Emellé írass fel gynoflort 2 dobozzal és azt is használd el és emellett használj frezyderm intim segítséget fürdéshez. Ha szedsz fogamzásgátlót, akkor azt hagyd abba és kérd ki az orvosod véleményét a ginevac-kúráról (injekció). Ez is jó elvileg.
2/11 anonim válasza:
Lehet candida. Az meg nem múlik el sajna diéta nélkül. Drogériában kapható intim candida gyorsteszt, próbáld ki.
3/11 anonim válasza:
Azért ez az orvosokat is "dícséri". Legalább egy lelkiismeretesebbel összefuthattál volna.
4/11 A kérdező kommentje:
Tudnátok ajánlani jó orvost debrecenben? Vagy pesten?
2013. jan. 16. 11:08
7/11 A kérdező kommentje:
Voltam már magánnál is és körzetinél is. Egyik se vált be, így inkább nem fizetnék feleslegesen pluszba, de azért mind a kettöt ajálnhatnátok!
2013. jan. 16. 17:17
8/11 anonim válasza:
szia! sajnos nekem is volt ez a problémám,én is ennyi ideje küzdöttem vele,kb 3 hónapja és is felettem ezt a kérdést,és volt egy jó tanács amit kipróbáltam és csodák csodájára azóta sem volt ilyen panaszom.szóval a candida diétát ajánlották ami annyit takar tömören hogy semmi cukor,élesztő és fehér lisztes étel,kenyérből,zsömléből is csak a magvasat,barnát veszem,cukor csoki nuku. és cickafark teát iszom. de mondták még a joghurtos fokhagymás tampont is de én azt nem próbáltam ki. remélem tudtam segíteni!
9/11 anonim válasza:
ennek az orvosnak pont ez a specialitása
10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok hasznos választ. Ti egyébként ajánljátok, hogy forduljak még orvoshoz, vagy próbáljak inkább házi praktikákat? Ez a rendelő mennyire drága? Mennyi egy konzultáció?
2013. jan. 17. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!