Milyen autót válasszak másfél millióból? Használt autóról linkeljetek!
-sportos, erős, esetleg tuningolható legyen
-fogyasztása MAX. 10 liter körül.
-170 lóerő alatt legyen./ luxusadó /
Válaszokat, linkeket, használóktól véleményeket várnék.
"-fogyasztása MAX. 10 liter körül."
Ez erősen függ attól hogy hol laksz. Ha Pesten, tényleg felejtsd el a BMW-t, az nem fog MAX 10-ből kijönni. Szerintem a 320i/520i se, de ilyenem nem volt. Ugyanakkor a BMW-t azt illik 'fenntartani', a tuningolás itt jó esetben a gyári állapotra hozás, illetve az egyéb extrák igényes beszerelése. Ha vidéki vagy akkor szerintem nézz egy jóféle E34-et. 518i soványka, 520i 12v se az igazi, szíjas, 525i 12v is szintén szíjas, pont a határon (170 ló), 520i 24v Láncos (150le), 525i 24v (192le)...igazából ez az uccsó lenne a legideálisabb csak hát ki tudja meddig tart ez az ökörség. Ha AUTÓt szeretnél, szerintem ilyet veszel, ha gyorsan és sportosan szeretnél eljutni A ból B be akkor mást. Félreértés ne történjék, a BMW is sportos, csak fílingbe tud olyat amit nem sok más, és nem lehet szavakkal leírni.
Ja, és dízel BMW-t ha nem vagy ebben otthon akkor messziről kerülni!
Hogyan lenne már ócskavas?
az én BMW-m 21 éves és SEMMI baja sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!