Beteg vagyok? Nagyon soká jön meg és félek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az első menstruációm után kihagyott 4 hónapot majd megint megjött majd megint kihagyott és 4-5 hónapra rá megjött.De miután megint eltelt a 4 hónap nem jött meg. Enyiere kusza lenne vagy valami bajom vaan?2013. febr. 26. 22:53
1/8 anonim válasza:
Nem írtad hány éves vagy, de így az elején még előfordulhat, hogy ilyen kusza, de ha szeretnél megnyugodni akkor keress fel egy gyermeknőgyógyászt.
2/8 anonim válasza:
Nekem az első után (12 v. 13 voltam) fél évig (!!!) nem jött meg, utána is össze-vissza, 1-2 év mire normálisan beáll. Ne idegeskedj, ez teljesen normális.
Ha nagyon durván fogyózol, az is előidézheti a kimaradást.
3/8 A kérdező kommentje:
Most lettem 13 és nagyon nem akarok orvoshoz menni..:(
2013. febr. 26. 23:09
4/8 anonim válasza:
Ha 6 hónapnál több van 2 menstruáció között, akkor sajnos mindenképpen el kéne menned orvoshoz, hiszen csak ő tud biztosat mondani. Tudom, hogy ezt a válaszom is lepontozzák, de nem érdekel, mert csak jót akarok!!!
5/8 anonim válasza:
Ez teljesen normális így a te korodban! ne izgulj, majd be fog állni 16 éves korod körül.
6/8 anonim válasza:
ne parázz, nincs semmi baj, hónapokra ia kimaradhat, nekem is kimaradt kb 7 hónapig, viszont utána beállt szabályosra 15 éves korom után.
Emiatt tök fölösleges lenne orvoshoz menned, ha nincs semmi más problémád.
7/8 anonim válasza:
Nyugi nincs semmi bajod. normális hogy ilyen kusza még.
8/8 anonim válasza:
ez teljesen rendben van így, ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!