Miért nem véreztem az elsőnél?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem törvényszerű,hogy vérezni kell az első szexuális együttlétnél,de ez azt is jelenti,hogy akkor már nem voltam szűz ? A barátom egy ideig azt hitte,hogy nem is ő volt nekem az első,aztán mondtam neki,hogy nyugodtan nézzen utána a neten,hogy nem kötelező az elsőnél vérezni meg hát ugye érezte is,mert annyira szűk voltam,hogy még neki is fájt,csak furcsálta.
Miért nem véreztem? Valaki tudja,hogy ez mitől függ?
2013. febr. 26. 20:42
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
nem biztos de valószínű azért mert nem szakította át a szűzhűrtyát úgyanis nem mindig szakad el elsőre
3/8 anonim válasza:
Mindentől kiszakadhat. Durvább sportok, nyújtás, hirtelen mozdulat, önkielégítés. De ez genetika. Valakinek nem vérzik és kész.
4/8 A kérdező kommentje:
de azóta már 4hónapja élünk majdnem mindennapos szexuális életet... és elég nagy is neki... szóval nem értem.
2013. febr. 26. 20:46
5/8 anonim válasza:
Én sem véreztem, és az akkori páromnak is nagy volt a szerszámja és tegyük hozzá, hogy 18 évesen vesztettem el. és jelenleg is annyi éves vagyok. Úgy, hogy szerintem ne csodálkozz.. lehet hogy már előtte kiszakadt vagy ilyesmi. Nálam se értette a srác, hogy miért nem véreztem, de engem nem zavart. Most meg már 8 hónapja együtt vagyok a mostani barátommal, de ő meg tudta, hogy nekem szinte ő volt az első!..
6/8 A kérdező kommentje:
Én 17éves vagyok és pár hónapja vesztettem el,már majdnem fél éve vagyunk együtt,csak most gondoltam megkérdezem mitől (nem) lehetett :D Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 26. 22:37
7/8 Eszter858585 válasza:
En 26 evesen vesztettem el a szuzessegem, es en sem vereztem. Pedig jo ideig meg fajdalmas volt az egyuttlet, mert olyan szuk voltam.
8/8 Eszter858585 válasza:
Es de persze, szuz voltal, hiszen a szuzesseg az nemcsak a szuzhartya lete/nemlete (legalabbis szerintem), hanem, hogy meg nem szexeltel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!