Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció! Vér helyett csak...

Menstruáció! Vér helyett csak barnázás. Ez nem baj?

Figyelt kérdés
Ez a 2.menstruációm, vasárnap jött meg de csak barnázok.Ez át fog váltani vérbe??És ugyanúgy max csak 7napig fog tartani?

2013. febr. 26. 20:41
 1/10 anonim válasza:

A 2. és 4. alkalommal én is csak barna folyást produkáltam, ilyenkor nem olyan intenzív a vérzés és megalvadva távozik a méhnyálkahártyával. utána 1 évig semmi. nekem elég rendszertelen: 3 napig van, hol 14 napig. az orvos szerint nem gond, gyerek után majd beáll.

21/N

2013. febr. 26. 20:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Az első pár alkalomnál lehet ilyen , persze. Még vékony méhnyálkahártya épült csak fel a ciklus során és kevés a vérzés és mire a hüvelyen keresztül a napvilágra kerül bomlik és az ilyen barna. Hát, hogy meddig fog tartani nem lehet megmondani, lehet hogy 5 napig, lehet hogy 7 napig.
2013. febr. 26. 21:38
 3/10 anonim válasza:
Teljesen normalis. Nekem az elso csak barna folyas volt es utana 3 honapot kimaradt.Majd beall kesobb!
2013. febr. 26. 21:47
 4/10 A kérdező kommentje:
De ugye 7nél tovább nem tarthat?:S Mert nagyon utálom.Hosszú felsőkbe járok,hogyha valami baj történne akkor eltudjam takarni...Pedig imádom a felsőimet,blúzaimat betűrni de így nem merek úgy elmenni otthonról.Tampont próbáltam használni de kb a fele ment fel csak:S
2013. febr. 26. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Tampont csak akkor használj amikor erősebben vérzel, mert így nem tudod feltenni és többet ártasz magadnak mint használsz. Ha ilyen kevés a menstruációs váladék könnyen sérülhet a hüvelynyálkahártya, horzsolódik és mind a tampon felhelyezésnél mind a kivételénél fáj.
2013. febr. 26. 21:55
 6/10 anonim válasza:
Regen nekem 10 napig is eltartott, ha nem vereztem rendesen. Sajnos ezt at kell veszelni. Mar 23 eves vagyok es 10 eve menstrualok, amibol az elso 1 evben osszevissza jott meg, de aztan beallt. Szoval csak turelem,azt a par napot kibirod.:)
2013. febr. 26. 21:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen...Ezt olvastam..Ezért hagyom is egyenlőre:)
2013. febr. 26. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Idő kell meg rendesen kifejlődik a hormonrendszered.
2013. febr. 27. 06:42
 9/10 anonim válasza:
27 éves vagyok, 15 évesen jött meg először a mai napig akkor jön meg amikor kedve van. szóval iylen hogy "beáll"... a szerencséseknek van :) (már voltam 8 féle dokinál azt mondták ez van iylen vagyok...)
2013. febr. 27. 18:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem..:) És amúgy ha már nem barna jön hanem ilyen sárgás szóval abba már kevés vér van akkor már kezd elmúlni??
2013. febr. 27. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!