Milyen gyógyszert szedtek menstruációs görcsre?
szia!
Én semmilyet nem veszek be. Pont elég méreg volt a fogamzásgátló a szervezetemnek. már azt sem szedem. A görcs természetes, mi lesz még szülésnél, ha ezt sem bírod ki? (nem rossz szándékból írom)
Különben meleg fürdő, és sok mozgás! Az segít. lehet, hogy a meleg víz kihoz egy adag vért, de engedd le utána a vizet, és kész. Vagy, ha ezt nem akarod, meleg vizes palackot tehetsz a hasadra.
miért kellene mindenre fájdalomcsillapítót bevenni?
Ha már tizenévesen is mindenre gyógyszert veszel be, mi lesz veled 50 60 70 évesen? Belőled fog megélni a gyógyszergyár!
Amúgy meg megszokás, és fájdalom kérdése. Mert van olyan nő/lány, akinek olyan erős a fájdalom, hogy akár is el tud ájulni! Vagy elviszi a mentő. Na, az olyan szedjen valamit.
De egy sima görcsöt egy kis sétával meg meleg vízzel el lehet mulasztani, és amúgy sem fáj sokáig, csak 2-3 nap.
És még ez semmi a szüléshez képest, amikor a csontok is szétnyílnak....
de ez az én egyéni véleményem. Mindenesetre meg lehet próbálni egyszer-egyszer gyógyszer nélkül is, és lehet dönteni, hogy ki mit bír.
Semmi baja nem lesz senkinek, ha megfürdik. A mai víz már tele van klórral, meg egyéb vegyszerrel, nem kaphatsz el tőle semmit. A meleg víz meg döntés dolga. Igaz, hogy több vér kijön, de az amúgy is kijönne...akkor meg nem mindegy? Az a lényeg, hogy tiszta víz legyen, ne valaki más fürödjön az ember pl...
Nagyon jó görcsoldó, de nem szoktam nagyon forrót. Az nagyon kitágítaná az ereket.
Amúgy meg ez semmi ahhoz képest, ha valaki vízben szül. Akkor gyermekfejnyire van tágulva, mégsem lesz semmi baja. Akkor menzeszkor miért lenne???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!