Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A szőrös mell a nőknél mennyir...

A szőrös mell a nőknél mennyire gyakori? És mi okozhatja?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, és már vagy egy fél éve észrevettem hogy szőrösödik a mellem. Az alsó részén sokkal jobban.. felül is.. de még nem annyira.

Ez elég kellemetlen, mivel fürdőruhát sem merek felvenni (majd nyáron). Majd elmegyek nőgyógyászhoz.

Esetleg van valami megoldás hogy örökre eltűnjön?

Gondoltam hogy legyantáznám.. de mi van ha csúnyább lesz utána ha kinő.. Szemöldökcsipesz nem jó..mert sok szőr van.

:(

2013. febr. 23. 17:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha szteroidos krémet használtál az ekcéma ellen, akkor attól simán lehet. De lehet más oka is (hormonháztartás, genetika, stb.) Szerintem irány az orvos!
2013. febr. 24. 13:52
 12/14 anonim ***** válasza:

lehet a pajzsmirigyeddel van valami baj vagy pcos :/ egy dokinak mindenképp érdemes lenne megnéznie !Ha nem talál semmi rendelleneset, akkor ajánlom neked a szőkítést. ez pontosan ugyan az, mint ahogyan a szőke hajat szívatják le a fodrászatban :) nekem pl a combom és a kezemen erősebb és több egy kicsit a szőr mint máshol, szőkítőporral bekenem kb 3 havonta és olyan mintha semmi sem lenne ott :) rosmannba vagy dm-be szőkítőport és 6-12%os hidrogén peroxidot kérj hozzá. otthon keverd össze és kend a szőrösebb területre, nem szükséges vastagon. 5 percnél SEMMIKÉPP se hagyd rajta tovább! majd elkezd lenőni kis idővel, majd úgy ismétled, ahogy gondolod, mindenesetre ne vidd túlzásba, 2 hónapot minimum várj 2 szőkítés között, mert kikészíti a bőrödet..

sok sikert :)

2013. márc. 29. 14:43
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Lehet hogy egy kicsit eltúloztam... annyira az ért nem szőrös, csak van ott szőr, meghát a szőrtüsző meg nagyon látszik.

2013. ápr. 3. 23:23
 14/14 anonim ***** válasza:

előző válaszoló vagyok;

igen, nekem sem nagyon szőrös a kis testem, de mégis van és zavar.. de mivel egyáltalán nem erős, sem pedig nagyon sűrű, csak az olasz vér miatt kicsit sötétebb, ezért kenem szőkítővel... az erősebb szőrszálak, amik már tényleg feketék és erősek, azokat csipesszel kiszedem, de abból hála a jó égnek nincs valami sok :)

ha nincs hormonális problémád, csak valami miatt úgy alakult hogy ilyen a tested, akkor ezt tudom javasolni, nekem 100% bevált :)

2013. ápr. 6. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!