Meddig normális ha késik a mensi, lehet idegesség miatt?
Teljesen rástresszelek. 4 hete voltam nőgyógyásznál de eredményt még nem tudok. Már olvasok mindenfélét,hogy a mesni elmaradása lehet ciszta miatt is :O Nemár..
Januárban volt utoljára, pont doki előtt.
Aztán jött egy életem eddig legstresszesebb időszaka.
Aztán megnyugodtam.
Előtte rakat nagy sárga pattim volt, most azok is eltűntek.
Most influenzás vagyok, csak lázcsillapítót szedek.
Legutóbb 32.napra jött meg, holott előtte 27-28 -29 mindig változó, sosem pontos...
De ma már a 48. nap van. Ha össze vissza számolom, olyan 15-16-17 napot késik.
Párommal védekezünk. Óvszer. Előfordult egy kétszer, hogy csupaszon tette be a rudit, de kb fél percre. Előváladékban nincs spermium.
Be vagyok tojva, hogy mi a csuda miatt nem jön meg.
Tapogatom a cickóimat, nem feszülnek, a hasam nem görcsöl, de már remegek az idegességtől.
Valakinek hasonló tapasztalatok?
Nem vagyunk még felkészülve egy gyerekre :(
"Előváladékban nincs spermium. "
dehogy nincs!!!!!
"Előváladékban nincs spermium."
Előfordulhat, hogy van benne. Nagyon kevés, de lehet benne. Többek között a megszakításos védekezésnél is így lehet teherbe esni, még ha az ejakuláció nem is hüvelybe történt meg.
Lehet a stressz miatt, de azért a biztonság kedvéért csinálj egy tesztet.
Köszönöm a válaszokat!
Tényleg rosszul fogalmaztam. Bocsi. Nem igaz hogy nincs, de minimális. Nem vagyok doki se professzor, de nyugtatgatnak, hogy ennyitől vajmi kevés esélye lehet a teherbe esésnek.
Konkrétan államvizsgáztam. Írtó nagy stressz volt.Azóta meg amiatt idegeskedem, hogy nincs még munkám. (3 hete)
Aztán most meg ez is.
Félek a cisztától, de egy kis magzattól még inkább.
Hétfőig nem jön meg tesztelek. Vagy felhívom a dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!