Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aki kipróbálta a tampont is...

Kinga1995 kérdése:

Aki kipróbálta a tampont is és a betétet is, mi alapján döntött végül vmelyik mellett? :-D

Figyelt kérdés

A kérdés egyértelmű. Én például azért döntöttemm a tampon mellett mert utáltam/utálom az érzést, hogy van valami alábam közt (tudnám a srácok hogy bírják xD).

Meg ugye a véremben üldögélni se szerettem.

2013. febr. 22. 19:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én második menstruációmkor már tampont használtam. Azóta is azt, plusz tisztasági betétet. Én imádom, hogy olyan mintha meg sem lenne, mehetek strandra is, vagy bármit csinálhatok. A betétben engem nagyon zavart hogy borzasztó kényelmetlen volt, csörgött zörgött, plusz érezni lehetett a vér szagát, akkor is ha két óránként cseréli az ember. Ja meg csak tangát hordok, szóval nekem a teli bugyi amibe betétet bele tudok rakni, nagyon kényelmetlen, gyűlölöm, csak a fürdőruhám ilyen amit elviselek valahogyan.
2013. márc. 4. 10:35
 22/22 anonim ***** válasza:

A betét nekem is zörgött, kényelmetlen volt, meg olyan műanyag felületű és úgy érzem hogy teljesen leszigetel és befülled. Nagyon rossz érzés, mikor érzem hogy kibluggyan egy adag vér, meg irtó hangos amikor kicserélem. Éjszaka sem tudok elaludni, ha betét van bent, szóval tampont használok.

A tampon nagyon kényelmes, nem érzek semmi zavaró dolgot, meg a cserélés időpontjával sincs gondom. Eleinte, mikor még nem voltam biztos benne hogy mikor is kéne cserélni, akkor egy picivel kintebb húztam, csak addig hogy látszódjon a tampon alsó része. Így láttam hogy milyen színű, és ha még fért bele bőven, akkor visszatoltam. Lehet hogy ezért le fogtok szidni, de akkoriban még fiatal voltam.

2013. márc. 5. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!