Aki kipróbálta a tampont is és a betétet is, mi alapján döntött végül vmelyik mellett? :-D
A kérdés egyértelmű. Én például azért döntöttemm a tampon mellett mert utáltam/utálom az érzést, hogy van valami alábam közt (tudnám a srácok hogy bírják xD).
Meg ugye a véremben üldögélni se szerettem.
Utolsó vagyok.
Ez már egy elég régi történet, 17 éves voltam akkor. Azelőtt soha nem is használtam tampont csak betétet.
Két nappal korábban törtem el a jobb alkarom (jobb kezes vagyok), ezért az ujjaim végétől a vállamig érő gipszet kaptam. Pont aznap mentem először begipszelve suliba.
Reggel betétet tettem be, elég erős volt a vérzésem. Május legvége volt, úgyhogy egy vékony világos nadrágot vettem fel.
Délelőtt vettem észre, hogy teljesen átáztam. Elmozdult a betét, valószínűleg a törött kezem miatt nem jól rögzítettem az egyik szárnyát. Nagyon ciki jelenet volt, ott álltam fájó, begipszelt kézzel véres nadrágban. Szerencsére az osztályfőnöknőm hazaengedett, úgyhogy legalább hamar le tudtam lépni. Nagyon vacakul éreztem magam.
Úgyhogy azóta ha elmegyek itthonról, akkor betét + tampon. Tudom, hogy nem sok értelme van, de így érzem biztonságban magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!