Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon meg vagyok ijedve....

Nagyon meg vagyok ijedve. Szerintetek mi ez? 15 éves vagyok.

Figyelt kérdés
Szóval a fehérfolyásom tiszta fehér színű, nincs nagyon sok. A bugyimon ilyen sárgás-fehéres, de normálisan fehér. Nincs kellemetlen illata a bugyimnak se csak olyan rendes szaga, én már megszoktam... A kisajkaim néha viszketnek. És a pisim kicsit sárgább mint szokott lenni. Szerintetek mi lehet ez? Mivel lehetne kezelni? Nőgyógyászhoz nagyon nem akarok menni... :(
2009. szept. 9. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Menj el pedig, nincs nagy bajod, csak egy kis gomba max.
2009. szept. 9. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Használj camesten kombit. Valsz gombás fertőzésed lesz, ha viszket. DE: ha canestentől nem múlik, akkor doki.
2009. szept. 9. 10:33
 3/5 anonim ***** válasza:

ha a kisajkad néha viszket az nemfeltétlen gomba, azis lehet h irritálja vmelyik fehérnemű, vagyha borotválod akkor lehet azért. ha gombád van akkor az nagyon nagyon viszket, és nemcsak a kisajkad, hanem a hüvelyed, és a folyásod is túrós lesz.

ha a pisid kicsit sárgább, az azt jelenti h kevesebb folyadékot ittál azon a napon. figyeld meg, ha teletömöd magad ásványvízzel akkor a pisid szinte vízszínű lesz. haviszont keveset ittál aznap akkor ilyen erős sárga.

viszont, a pisis folyamatosan sárga színe és erősebb szaga utalhat betegségre is, pl lappang benned egy megfázás.

viszont ha a viszketés nemakar szűnni, akkor nemkell canesten combit venned, elég csak a sima canesten kenőcs, vagy jó a betadine kenőcs is (az hátha van is otthon). azzal kenegesd a kisajkadat.

mivel a hüvelyed nem viszket, és a folyásod sem változott meg, ezért felesleges neked a hüvelytabletta

2009. szept. 9. 11:50
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon!!!
2009. szept. 9. 11:53
 5/5 anonim ***** válasza:
én ezen semmi ijednivalót nem látok. én 13 vagyok de pontosan ilyenek vannak nekem is már 1-2 éve, azelőtt is ilyen volt mielőtt megjött. én nem gondoltam kezelésre, azt hittem ez normális :S a sárgább pisi okát már leírták előttem.
2009. szept. 9. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!