Van aki 20 éves koráig nem volt nőgyógyásznál?
Figyelt kérdés
A húgom 20 éves és még soha nem volt nőgyógyásznál, de szexuális életet él! Aggódom, hogy esetleg valami baja lesz! Mit gondoltok?2009. szept. 8. 19:43
1/10 anonim válasza:
Az egyik barátnőm 21évesen ment először,és neki is komoly kapcsolata van!
De nem volt semmi baja
23/L
2/10 anonim válasza:
Én 24 éves vagyok és még nem voltam. Bevallom nincs is tervben. Bár hozzáteszem 4éve nem voltam pasival és akkor is csak 1-gyel. Nem tudom mennyire aktív a testvéred,lehet nem ártana. A mai fiatalok(nem tudtam máshogy fogalmazni:D) veszélyeztetettebbek mert nagyon szabados a felfogásuk.
3/10 anonim válasza:
Pasi nélkül is lehet nőgyógyászati bajod. Mondd meg a húgodnak, hogy el kéne mennie. Az évenkénti rákszűrés fontos lenne.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A testvéremnek 3 éve van komoly kapcsolata és szerencsére nem kicsapongó! Nagyon közel állunk egymáshoz ezért mindent elmond! A mostani párján kívül egy férfival volt még szexuális kapcsolata!
2009. szept. 8. 19:53
5/10 anonim válasza:
Én sem voltam még,bár már 20 éves vagyok,a bibi csak az,hogy én nem élek nemi életet sajnos:S(tudom ciki)
Nem volt még semmi bajom eddig,irrigálót használok hetente egyszer és ugye intim gélt minden nap,semmi panaszom nem volt még szerencsére de le is kopogom...
6/10 anonim válasza:
A szűrés nagyon fontos akkor is ha nincs semmi bajotok. 18 évesen is illene már menni. kellemetlen, de fontos!
menjetek lányok évente egyszer mindig. ki lehet birni :)
7/10 anonim válasza:
szia én is 20 éves vagyok és még nem voltam, de vhogy inkább ki is hagynám...
8/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem vészes a nőgyógyászati vizsgálat. :) Először én sem tudtam, hogy mire számítsak, hiába mondták el. De nem volt semmi különös. Nem fájt és ciki sem volt. :) Sajnos sokan már csak akkor mennek dokihoz, mikor nagy baj van. Inkább menjetek el időben. :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. szept. 9. 16:21
10/10 anonim válasza:
Legelőször 19 évesen voltam.Akkor kezdtem el nemi életet élni.Addig nem tartottam fontosnak mivel semmi panaszom nem volt. De azóta rendszeresen járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!