Mit lehet sportolni egy inkontinens nőnek?
Figyelt kérdés
Három éve egy baleset miatt teljesen vizelet inkontinens vagyok, semmi más szervi bajom nincsen. Szeretnék valamit sportolni,mozogni, tornázni vagy akármit, olyan helyen ahol nem néznek le. Sajnos pelenka nélkül nem tudok még néhány percet se lenni, tehát valami olyasmi érdekel ahol az öltözőben is nyugottan átcserélhetem magam. L/322009. szept. 8. 19:18
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bátoritásokat, az utolsó hozzászolónak: igazad van inkább valami külső sport jobb lenne nekem, én is nagyon szeretem a természetet.
2009. szept. 9. 20:33
12/13 anonim válasza:
Szia. Veled egyidős inkontinens fiú vagyok. Én is csak túrázni sétálni utazni szoktam. A sport - mozgás, és ez "így" nagyon nehéz!
13/13 anonim válasza:
A feleségem kicsit fiatalabb nálad, most 28 éves és ő gyerekkora óta inkontinens. Neki nappalra az Attends M10 Active Slip vált be, legalábbis az utóbbi egy-két évben ezt látom rajta. Ennek a terméknek csak két ragasztócsíkja van, tehát nincs az a pelenkás megjelenése, nem olyan ronda. Igazán alig észrevehető, pedig nem jár térdig érő leplekben. Ennél nagyob gond, hogy akármilyen márkájú pelenkát hord és rendszeresen tisztálkodik, reggelre mindig van egy enyhe ammóniás szag a hálóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!