Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Klion-D 100, baj ha csak a...

Klion-D 100, baj ha csak a felét szedem be?

Figyelt kérdés
3 hete voltam nőgyógyásznál olyan panasszal, hogy mikor megfázott a vesém ki lettem kezelve de a hüvelyem néha viszketett utána és égett, nem fájt de irritált. (Azért aggódtam mert előtte egy fél évvel volt hólyaghurutom). A nőgyógyász vett mintát a hüvelyváladékomból és utána miután megjött az eredmény azt mondta különösebben semmi komoly, de felírt gyógyszert nem mondta, hogy be kell szedni mindet, de azt se, hogy mennyit, tegnap kezdtem el szedni, azért csak most mert közben megjött és megvártam míg elmúlik a menzeszem. Miután elmúlt vártam pár napot a kezdéssel, mert már nem éreztem se az égést se a viszketést, teljesen normális volt minden. De gondoltam magától úgy se tűnik el, ha van valami és ezért elkezdtem szedni, viszont elég kellemetlen, ahogy tisztul belőlem és szeretném megkérdezni, baj-e ha csak a felét "szedem"-e be? (Olvastam, hogy ha az egészet beszedjük utána kellene valami regeneráló gyógyszer de olyat nekem nem írt fel a dokim :S félek ha beszedem az összeset sokkal könnyebben kapok el majd valamit).

2013. febr. 20. 10:34
 1/1 Wenckebach ***** válasza:

A Klion antibiotikum, tehát a teljes kúrát végig alkalmazni kell, különben nagyobb az esély a fertőzés kiújulására.

A regeneráló gyógyszer alatt valószínűleg valamilyen hüvelyi probiotikumot értenek. Ezt azért nem írta fel az orvos, mert vény nélkül kapható készítményekről van szó. A patikában biztosan segítenek, ha ilyet kérsz.

2013. febr. 20. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!