Annyira el vagyok már keseredve! Én más soha nem élhetek normális, teljes életet?
2010-ben volt egy kolposzkópos műtétem,mert P3-as lett a rákszűrésem eredménye. Elváltoztak a sejtek a méhszájon.Aztán a szövettan sem lett túl jó. Azóta fél évente kell járnom rákszűrésremés mindig találnak gombát,vagy méhnyakgyulladást. Nem használhatok intim törlőkendőt és intim mosakodógélt. Nem használhatok tampont. Nem javallott élményfürdőbe mennem sem. Azt sem ajánlja az orvosom,hogy gumi nélkül védekezzek.
Ma voltam az esedékes szűrés eredményéért. Újra gombás fertőzésem van. Újra antibiotikum kúra. Fél évente kapom a lórúgásnyi antibiotikum adagokat,hüvelykrémet,tablettát,bogyókat,mindent. A dokim azt mondta,jobb lenne,ha 3 hovanta járnék szűrésre!
Egyszerűen annyira belefáradtam ebbe az egészbe már! Annyira vigyázok,hogy még itthon sem ülök a wc-re senki után,nehogy valami bajom legyen,vagy én megfertőzzek valakit. Nem ülök le hidegben sem sehova,ahol felfázhatok. Ma is volt a dokinál egy nő aki nevetgélve mesélte,hogy lecseszte az orvos,mert már 8 éve nem volt szűrésen,pedig 8 évvel ezelőtt elváltozott sejteket találtak neki is. Nem kívánom senkinek,hogy ezeken keresztül menjen,de igazságtalan,hogy velem mindig kiszúr az élet,másnak meg nem lesz baja,aki tesz nagy ívben a dologra!
Mikor élhetek már teljesértékű életet? Lesz olyan egyáltalán? Vagy nekem örökre marad a rettegés,hogy mikor lesz megint bajom?
Volt valaki még így? Tudtok tanácsot adni,hogy legalább ne kelljen mindig azt a sok gyógyszert beszednem?
Annyira elegem van már :(!
24N
Hát a pánikbetegség konkrétan nem tudom, hogy oka-e, lehet az is csak egy mellékes tünet. Anyukám is pánikbeteg volt, és most hogy így belegondolok, neki is volt egy időben nőgyógyászati problémája, nála is fertőzéssel volt gond.
Ez erősíti bennem még jobban a bélrendszeri probléma gyanúját.
Csak együttérezni tudok, és egy TB-vel kapcsolatos tippel szolgálni. Az önkormányzattól lehet kérni TB támogatást, fizetik helyetted. Próbáld meg!
Jobbulást és kitartás! :)
15:20!
Köszönöm,kedves vagy :)! Igen,erről én is hallottam,mert egyik barátnőm is igényelte. Majd ennek is utána járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!