Lenne egy kérdésem tőletek. Azért irok ide mert senkitől nem merem megkérdezni.14 éves vagyok és szőrős alul . De nem akarom borotválni mert ugye tudjuk hogy attól mégjobban megnő . Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
mit tanácsoltok ?2013. febr. 19. 13:14
21/23 A kérdező kommentje:
a lábamat már gyantáztam és eggyáltalán nem fáj (:
2013. febr. 21. 13:24
22/23 anonim válasza:
Ha borotválni fogod, akkor majd időd nagy részét a nőgyógyógyásznál fogod tölteni, gyulladás, vagy fertőzésekkel...
23/23 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok.Azt tanácsolom, hogy én is küzdök ezzel,ugyan úgy, mint te. Teljesen. Azt mondom, hogy ne csinálj vele semmit és is elkezdtem borotválni és irritált és zavart, sőt volt, amikor szörnyen viszkedett. Abba hagytam és ma már nincs semmi féle bajom.A bikini vonalat szedem le és annyit csinálok, hogy ha nagyon hosszú ollóval megnyírom, de vigyázz vele, mert tudsz azzal is sebet okozni.. Nekem már sikerült..:( Szóval gyantával a bikini vonalat a többit pedig hagyjad .:)( Néha olló) 14/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!