Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lenne egy kérdésem tőletek....

Lenne egy kérdésem tőletek. Azért irok ide mert senkitől nem merem megkérdezni.14 éves vagyok és szőrős alul . De nem akarom borotválni mert ugye tudjuk hogy attól mégjobban megnő . Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
mit tanácsoltok ?

2013. febr. 19. 13:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
de tudjátok mindig azt hallom hogy jaaj a szőrős az gáááz. és ezért nem tudom mit csináljak.
2013. febr. 19. 19:15
 12/23 anonim ***** válasza:
Miért, ti mutogatjátok egymásnak? A puncid rád tartozik, nem a barátnőidre. Jobb esetben nem látja rajtad kívül senki. Felőlem aztán borotváld, a te dolgod, csak nem értem, hogy minek.
2013. febr. 19. 19:22
 13/23 A kérdező kommentje:
nem mutogatjuk.. :DD csak tudjuk egymásról ki mit csinál. de most nem gáz szerintetek ?
2013. febr. 19. 19:30
 14/23 anonim ***** válasza:
Ne mástól függjön, hogy Neked szőrös-e a puncid, vagy csupasz! Senkinek semmi köze hozzá!!!
2013. febr. 20. 06:31
 15/23 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok és a tegnapi 13:32-es. Nem az a gáz, hogy szőrös a puncid, hanem az, ha ezt valaki gáznak tartja, és hogy olyan dolgokba üti az orrát, amihez az égvilágon semmi köze!!!
2013. febr. 20. 06:36
 16/23 anonim ***** válasza:
Látod, pont ez a baj a mai világban, hogy vannak bizonyos szar értékrendek, amiről úgy gondolják sokan, h követni kell. Nem attól lesz vki menő v trendi, h mindig a legújabb divat szerint öltözködik, vagy az aktuális elvárásoknak megfelelően néz ki, hanem attól, ha ő maga kezd el olyat képviselni, amit más nem mer v nem akar felvállalni. Én világ életemben lázadó tipus voltam/vagyok, ezért gyakran különcnek is néznek, de több olyan dolgot csináltam, amit később mások is átvettek, pedig előtte cikinek tartották (pl. párszor öltönybe mentem suliba, mert úgy volt kedvem, és úgy viselkedtem órán, mint vmi tanfelügyelő, jeleztem a tanárnak ha vmivel nem értek egyet, ez mondjuk a legutóbbi példa). Mivel 14 éves korban tök felesleges (sztem egyébként amúgy is felesleges) borotválni magad intim helyeken, és ha ezt te is így gondolod, akkor ne borotváld. Ha erről esik szó bnőiddel, mond el, h te nem borotválod, és hivatkozz a természetesség pozitívumaira, meg hogy mostanában amúgy is újra kezd divat lenni, meg h nem akarsz ugyanolyan egyforma szürke kisegér lenni, mint mindenki más. Gondold el, ha mindenki borotválja, akk mi különbség lesz köztetek? Ha hasonló stílusban is öltözködtök, akkor tényéeg csak a haj szín meg hossz ami megkülönböztet majd titeket egymástól, a srácok meg majd csak állnak előttetek, mint a kirakat előtt, akik nem tudnak választani h most fa vagy nívea tusfürdőt vegyenek, mert úgysincs annyi különbség köztük. Legyél egyedi, legyél te magad, vonulj ki az egyforma szürkeségből. És elhitetheted a többiekkel, h a srácok nem punciszőr alapján választanak párt, és már nem gáz ha vki nem csupasz, ezt tapasztalhatod az előttem hozzászólók véleményéből is. 19/F
2013. febr. 20. 07:54
 17/23 anonim ***** válasza:
55%

Szerintetek vannak azért nők is itt a NŐK egészsége oldalon?.. mert én már sokszor kételkedem....

ezért kapunk olyan okos és tapasztalatból merítkező tanácsokat gyakran.

2013. febr. 20. 09:03
 18/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat (:
2013. febr. 20. 11:57
 19/23 anonim ***** válasza:

Nincs azzal semmi gond ha leakarod borotválni. 15 éves korom óta borotválom és akkor még nem éltem nemi életet. És nincs fertőzés meg semmi. Akik ezeket írják azok a nők akiket látsz a standon és kilóg a fürdőruhájukból a nagy szőr.Kipróbálod és utána eldöntöd neked mi a jó, mennyire borotválod, hogyan és egyáltalán borotválni akarsz e.

A gyantázást meg ne itt kezd rögtön hanem a lábadon próbáld ki először hogy milyen.

25/n

2013. febr. 21. 08:10
 20/23 anonim ***** válasza:

"Akik ezeket írják azok a nők akiket látsz a standon és kilóg a fürdőruhájukból a nagy szőr."

Hát nem. Ha tudni szeretnéd, éppen le van borotválva most is, mégis azt mondom, hogy 14 évesen tök felesleges.

Felesleges macera, irritáció, viszketés, miegymás.

2013. febr. 21. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!