Lenne egy kérdésem tőletek. Azért irok ide mert senkitől nem merem megkérdezni.14 éves vagyok és szőrős alul . De nem akarom borotválni mert ugye tudjuk hogy attól mégjobban megnő . Mit tudok csinálni?
Szerintetek vannak azért nők is itt a NŐK egészsége oldalon?.. mert én már sokszor kételkedem....
ezért kapunk olyan okos és tapasztalatból merítkező tanácsokat gyakran.
Nincs azzal semmi gond ha leakarod borotválni. 15 éves korom óta borotválom és akkor még nem éltem nemi életet. És nincs fertőzés meg semmi. Akik ezeket írják azok a nők akiket látsz a standon és kilóg a fürdőruhájukból a nagy szőr.Kipróbálod és utána eldöntöd neked mi a jó, mennyire borotválod, hogyan és egyáltalán borotválni akarsz e.
A gyantázást meg ne itt kezd rögtön hanem a lábadon próbáld ki először hogy milyen.
25/n
"Akik ezeket írják azok a nők akiket látsz a standon és kilóg a fürdőruhájukból a nagy szőr."
Hát nem. Ha tudni szeretnéd, éppen le van borotválva most is, mégis azt mondom, hogy 14 évesen tök felesleges.
Felesleges macera, irritáció, viszketés, miegymás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!