Mit lehet még tenni?
Több mint 2 héttel ezelőtt fogfájással és száj feldagadással küzdöttem!A fogorvosom tanácsára elkezdtem szedni a Forcid Solutab diszpergálódó tablettát!Nem gyakori mellékhatásként fel van a betegtájékoztatón tüntetve,hogy hüvelyi viszketés,fájdalom és hüvely folyás alakulhat ki!Mára már abba hagytam a gyógyszer szedését(3 napja),de a mellékhatás még mindig fenn áll.Nem elég hogy nagyon viszket,meg fáj is még a folyás is erősödött.Eddig olyan semleges folyásom volt(kicsit fehér,szagtalan),mostanra viszont már ott "tartok",hogy minden pisilés után hó fehér,túrós és gyógyszer szagú.Napjában többször is mosakodok,de akkor sem változik semmi.Nagyon kellemetlenül érzem magam e miatt.
Küzdöttem már gombás fertőzéssel,amire Canesten krémet használtam,nem tudom hogy erre jó lehet e.Viszont akkor nem volt ennyire "durva" a folyásom,és a viszketés sem.
Aki járt már így attól kérdezem,sok idő mire ez elmúlik??
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!