Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit lehetne még tenni, hogy...

Mit lehetne még tenni, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés

Üdv!

Hébe-hóba fordult elő, majd rendszeres lett, hogy menzesz előtt egy héttel viszketni és fájni szokott odalent, bár úgy tűnik, hogy a váladékommal nincs gond. A doki felírt gomba elleni szert, ami akkor megszűntette pár hónapra a panaszokat, ámde utána ismét kezdődött előlről. Másik doki a Canestent Combit ajánlotta, amit 3 napig voltam csak képes használni, mert iszonyatosan zavart, hogy olyan felfázás érzetem volt egyfolytában. Azát már a krém is csak súlyosbított a dolgokon, mert kívül szétrepedt több helyen is a bőröm pl. mikor megtöröltem ott pisilés után. Most meg már állandó panasz lett, hogy felfázás érzetem van, viszketek, fáj is kicsit, hasmenésem van ráadásul mindez menzesz előtt. Mit lehetne ezzel a halmozati problémával kezdeni?? Nincs itt valami doktor, aki tudna valamit tanácsolni? Mert én már megőrülök! Vagy olyasvalaki, akinek volt már hasonló és ki tudta gyógyítani magát?

Köszönöm a hasznos válaszokat!

2013. febr. 4. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel orvoshoz kellene fordulnod, persze nem ahhoz akinél már voltál.

Itt kell valami fertőzésnek lennie, lehet hogy húgyúti és akkor urológus lenne az igazi.

2013. febr. 5. 11:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. febr. 6. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!