Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt e már valakinek ilyen,...

Volt e már valakinek ilyen, és mit tett?

Figyelt kérdés

Mindig késni szokott,de most a legtöbbet 3 hónapot.Ettől lehet e később bajom? 4 éve menstruálok.Előre is köszi a válaszokat.

18/L

2009. szept. 8. 00:07
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem vagy terhes, akkor lehet cysta.
2009. szept. 8. 00:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Lényeg a nőgyógyász.
2009. szept. 8. 00:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes,mert megjött, csak soakt késett.
2009. szept. 8. 00:20
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy terhes voltal, csak elment a magzat. Mindkepp menj orvoshoz!
2009. szept. 8. 01:35
 5/10 anonim ***** válasza:
4 év alatt már be kellett volna állnia. Menj el nőgyógyászhoz, mert valami komoly is állhat a háttérben.
2009. szept. 8. 10:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon sokáig rendszertelen volt, a legtöbb félév volt,hogy nem jött meg...Utána gyógyszerrel hozták meg,de magától aztán sem akart.A doki mondta,nincs mit tenni,ennyi hormont nem tömhet belém,mostmár várjunk,mit produkál a természet,magától...Aztán egyszer csak megjött,és nagyjából be is ált.Pedig olyat is mondott már a doki,hogy lehet,soha nem is lehet gyerekem,vagy csak nehezen.Most 36 hetes terhes vagyok.Erről ennyit...

Nem stresszelsz mostanában túl sokat?Vagy nem történt valami olyan,ami nagyon felbolygatta a lelkivilágodat?Esetleg valami trauma,vagy bármi?

Illetve,ami nagyon fontos:nem tartasz-e drasztikus módon fogyókúrát?Mert az is sok esetben jár ehhez hasonló kóros következményekkel.

2009. szept. 8. 12:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok:ja,és nekem ez a "nem jön meg sok időn át" huzavona 4 évig tartott!!!Már én magam is kezdtem beletörődni,hogy reménytelen eset vagyok,ezzel kell megbírkóznom.Akkor állt be,amikor próbáltam nagyjából kiegyensúlyozottá válni,amikor megpróbáltam pozitívabban szemlélni a dolgokat,s nem a doki által vázolt jövőképen görcsölni...Borzalmas évek voltak,azt nem tagadom,de nem szabad feladni,viszont:mindenképpen menj el alapos kivizsgálásra te is,és gondolkodj el,mi lehet az esetleges ok-talán vmelyik azok közül,amit én leírtam.De ezt persze én csak felvetettem,segítő szándékkal.
2009. szept. 8. 12:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért mondtam a cystát, mert barátnőmnek amiatt késett egyre többet, míg végül elment orvoshoz és megműtötték, elég gyakori.
2009. szept. 8. 14:12
 9/10 anonim válasza:
stressz esetleg ? az osztálytársam is volt már ugy h majdnem fél évig nem járt neki, de ő ment orvoshoz, neki semmi problémája nem volt, a doki szerint ez előfordul az ilyen korúaknál. De azért szerintem menj orvoshoz, hát ha tud rá adni valamit.
2009. szept. 8. 17:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,sokat segitettek.Elmegyek orvoshoz.
2009. szept. 8. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!