Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy menstruálok?
ennyit mondasz neki
megvan.. ha nem érti akkor még utána teszed ezt: a havim
Az év mind a 12 hónapjában aktuálisan nem kell bejelenti neki. De ha valamivel ütközne akkor persze bármikor. Az első alkalommal amikor ez szoba kerül két mondattal többet mondanék, hogy mondjuk erős nálam a vérzés ilyenkor gyengébb vagyok vagy hogy most baromira görcsölök vagy éppen azt, hogy nálam nem okoz semmi panaszt. Szerintem csak egyszer kell ezt megbeszélni úgy is tisztában van vele, hogy ez egy természetes folyamat. Ha nem akkor nagy baj van, akkor jobb lenne visszaülnie a biosz órára illetve neked lesz nehezebb feladatod, mert rád hárul a felvilágosítás erről a témáról. De nem hiszem, hogy itt tartana. Ha megosztod vele, szerintem örül, hogy bízol benne, de ha minden hónapban ez téma lesz nagyon meg fogja unni.
Nálam az első két nap nagyon vérzős, ezt elmondtam neki. Uszodai ilyenkor még tamponnal se, utána meg nem gond. Illetve a szexet ezeken a napokon "hanyagoljuk". De szerintem ez egy jó kapcsolatba simán belefér sőt bele kell hogy férjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!