Már 2 hete folyamatosan menstruálok, és úgy érzem egyre intenzívebben is. Mi lehet ennek az oka? És mit tudok kezdeni vele? (a vérzéscsillapító gyógyszeren kívül)
szedsz fogamzásgátlót?
Menj el másik dokihoz, mindenképpen!
keress másik orvost.
Előző: ezzel fogadnak az ambulancián is, ne hagyd hogy elküldjenek, februárig olyan komoly vérszegénységed alakulhat ki hogy korházban kötsz ki végül. lehet ilyenről hallani néha. ne hagyd magad lerázni. Igenis adjanak valamit mert ez veszélyes lehet többszempontból. Ha meg nem áll el igenis kaparjanak ki.
Nekem is majdnem három hétig tartott, bementem a simán az SZTK-ba, időpontot akartak adni, de mondtam, hogy három hete menstruálok, ezért azonnal felküldtek. A doki megvizsgált, kikérdezett, adott még pár napot, és ha nem múlt el, akkor be kellett vennem egy gyógyszert.
Az ilyen hosszan tartó vérzések (ha kizárt szervi elváltozás) hormonális eredetűek.
köszönöm a válaszokat
várok holnapig, és ha nem gyengül a vérzés akkor beszedem azt a gyógyszert
ha az sem segít akkor viszont visszamegyek vagy keresek egy másik nőgyógyászt
(és nem szedek fogamzásgátlót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!