Bent felejtett tampon, vélemény?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Bődületes hülyeséget követtem el:bent felejtettem a tamponom a hüvelyemben.Valahogy felgyűrődött a szál és most fürdésnél vettem észre,24 órát volt bent.Ne kérdezzétek,hogyan lehettem ilyen ostoba,sok a stressz,tesóm haldoklik,szét vagyok esve.Na de nem ez a lényeg most.Hanem lehet ebből valami baj a kövi napokban??Van némi alhasi fájdalmam és hőemelkedésem is.Más tünet nincs.Holnap látogassak meg valami dokit??2013. febr. 15. 23:09
11/14 anonim válasza:
Pedig mindenképp el kell menned orvoshoz, menj el a korházba ha a sima ügyelet nem törődik veled. Nem hinném hogy az ambulanciáról elküldenek. nőgyógyász pedig mindig van ügyeletben egy perc alatt kiszedi neked.
12/14 A kérdező kommentje:
Felhivtam a korhazat,nem volt nogyogyasz az intezmenyben,ezert a hazi orvosi ugyelettel beszeltem telefonon,ott azt mondtak vegyek be fajdalomcsillapitot ha faj a hasam.Koszi amugy a segitseget!
2013. febr. 16. 13:43
13/14 anonim válasza:
Istenem,ennyi nagytudásút...Fájdalomcsillapító,hát ennyi eszed szerintem neked is van magadtól...A felének nem adnék diplomát a kezébe!A legtöbbje felől meg is dögölhet az ember,tisztelet a kivételnek.Remélem,nem lesz semmi bajod,ahogy lehet,legkésőbb hétfőn mindenképp keress egy használható orvost.
14/14 A kérdező kommentje:
Mindenképpen holnap beszélek egy nőgyógyásszal,tekintve,hogy egyre jobban fáj a hasam.És igen,a fájdalomcsillapító ajánlásához nem kellene diploma.:)
2013. febr. 16. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!