Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati műtét előtt...

Nőgyógyászati műtét előtt nekem kell a műtőasztalra feküdni vagy felraknak? Mennyi időt kell várni hogy elkezdjenek altatni? 19/L

Figyelt kérdés

2013. febr. 13. 21:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

Ja,es a szakertelme nem biztos,hogy attol fugg,hogy fizetsz-e neki vagy sem.

De az,hogy hajlando-e figyelni rad es hasznalni a szakertelmet az igen.

2013. febr. 14. 12:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Es ezt nem egy-ket doki utan mondom.

Hanem azokbol a tapasztalatokbol,miutan megjartam tobb tucatot az evek alatt.

2013. febr. 14. 12:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Feltételezem, hogy aki magánpraxisban jó, illetve figyelmes, az államiban is az lenne, s fordítva. Tapasztalat, illetve hiszem, hogy ami kéréssel, jó szóval nem megy, na ott ugyan lehet fizetni akkor sem. Esetleg a felszereltség az lehet, hogy modernebb, de nem minden estben. Az szerencse dolga kit fog ki az ember, legyen állami, vagy magán. ez is saját tapasztalat.
2013. febr. 14. 12:08
 14/15 anonim ***** válasza:
nekem az elején műtőasztalra kellett feküdni utána már ők vittek vissza az ágyba
2013. febr. 14. 13:00
 15/15 Memicat válasza:
Nekem epekőműtétem volt a Tarcsai Flór Ferenc kórházba. Nagyon féltem tőle sok rosszat hallottam róla és a mamám is ott halt meg, kellemeset csalódtam. Teljesen más a sebészeti osztálya. Dr. Csapó Zsolt főorvos úr műtött meg pénteken mivel 15 hónapos a kislányom nem szerettem volna 3 napig maradni szombaton bejött hozzám hogy nyugodtabb lenne ha még egy estét maradnék de megérti ha menni szeretnék és hazaenged ne aggódjak nem saját felelősségre. Mindenki kedves és figyelmes volt, folyamatosan adnak fájdalom csillapítót amikor úgy érzed kell. Türelmesek voltak kiemelném Gáborbát aki akkor volt ott ápoló mikor műtöttek az ég áldja nagyon kedves sokat segített és sokat jött be hogy hogy vagyok. 4 pici bibim lett, egy a köldökömnél kettő jobb oldalamon alig látszik és egy 2 cm es a gyomromnál. Jobbulást mindenkinek és mihamarabbi felépűlést!
2013. febr. 22. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!