Szex közbe jött meg akkor véreztem egy picit ez 3 napja volt azóta semmi vér ez normális?
Figyelt kérdés
még csak tisztasági betét sem kell mert oylan szinten nincs semmim mintha átlagos napjaimba lennék.Tegnap még volt egy kis barna folyásom mára már semmii az lehetsdéges hogy csak összekutyulódott a szerevzetem? ugye nemvagyok terhes? elvégre védekeztünk gumival és nem is élvezett a gumiba sem a barátom.Jah és már nemvoltam szüz szoval nem azért véreztem hanem mert elvileg mejgött.2008. jún. 5. 16:53
1/1 anonim válasza:
Szia! Lehetséges, hogy fölsérthetett vmit azért véreztél picikét. Akik nem szűzek általában azoknál is előfordul. Nem kell megijedni. Ha azóta nem véreztél semennyit akkor valszeg nem jött meg. Lehet picit késik. Ne aggódj. Terhes bizton nem vagy, hogyha beléd sem élvezett. Ráadásul gumival védekeztetek. Ugye a gumi nem szakadt ki? Ha igen előfordulhat, de nagyon minimális az esélye. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!